Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ κόσμος γελάει με το ψήφισμα αλληλεγγύης στο λαό της Κούβας…

Ο κόσμος γελάει με το ψήφισμα αλληλεγγύης στο λαό της Κούβας…

Επειδή κυκλοφορεί μία άποψη ότι ο κόσμος γελάει με ψηφίσματα σαν και το ψήφισμα αλληλεγγύης του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου στο λαό της Κούβας, ας μην στεναχωριούνται πολύ όσοι έχουν αυτή την άποψη, γιατί με άλλα πράγματα γελάει ο κόσμος.

Ο κόσμος γελάει όταν ο δήμος παίρνει χορηγίες από την ELPEDISON ενώ είναι πνιγμένος στη δυσοσμία.

Ο κόσμος γελάει όταν ο δήμος χαρίζει το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού, χαρίζει δηλαδή δημοτική περιουσία και μετά ετοιμάζεται να καταβάλει ενοίκια για κτίρια που έχτισε ο δήμος.

Ο κόσμος γελάει όταν ο δήμος αφήνει να καταστραφεί το Αθλητικό Πάρκο της ΕΚΟ που έγινε με χρήματα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, δηλαδή των δημοτών, και μέσα σ’ αυτό το πάρκο υπήρχε ολοκαίνουργιο κλειστό γυμναστήριο.

Ο κόσμος γελάει που ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βόρειας Ελλάδας δεν μπορεί να ανοίξει το κολυμβητήριό του στους πολίτες τις ημέρες του καύσωνα, γιατί το κολυμβητήριό του είναι ένα κουφάρι άνωθεν της περιφερειακής οδού ενταγμένο στα Ολυμπιακά Έργα.

Ο κόσμος γελάει που η ΕΥΑΘ περιέφραξε οικόπεδα που ανήκουν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και ο δήμος περιμένει τη Νομική του Υπηρεσία να του πει τι πρέπει να κάνει. Δηλαδή αν κάποιος έρθει και περιφράξει την πλατεία δημαρχείου, ο δήμος θα περιμένει να του πει η Νομική Υπηρεσία τι ενέργειες πρέπει να κάνει για να φύγει η περίφραξη από την πλατεία;

Με κάτι τέτοια γελάει ο κόσμος.

Γ. Παπαδ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ