Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΝα φέρει η διοίκηση στο Δημοτικό Συμβούλιο το ζήτημα της λήψης χορηγιών...

Να φέρει η διοίκηση στο Δημοτικό Συμβούλιο το ζήτημα της λήψης χορηγιών από τα ΕΛΠΕ

Εάν τα μέλη της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου πιστεύουν ότι πρέπει να παίρνει ο δήμος χορηγίες από τα ΕΛΠΕ, να φέρει το ζήτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο για συζήτηση κι όχι να παίρνει χορηγίες από το «παράθυρο». Αντί η διοίκηση του δήμου να «σκορπάει» πονηριές του στυλ ότι ο δήμος και μολύνεται και δεν παίρνει χορηγίες και γι’ αυτό βγαίνει ζημιωμένος, ας φέρει να συζητήσει το ζήτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο, παρόλο που δεν είναι δικαίωμά της γιατί δεν είχε πει προεκλογικά τέτοιες «εξυπνάδες» σε όσους την ψήφισαν. Ας φέρει η διοίκηση το ζήτημα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και ας πάρει την ευθύνη και της άποψης που θα διατυπώσουν τα μέλη της και της ψήφου τους.

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν αποφάσισε για πλάκα να μην παίρνει χορηγίες από τα ΕΛΠΕ. Δεν είναι ότι χρόνια ολόκληρα ο δήμος πνίγεται από τη δυσοσμία, δεν είναι που χρόνια ολόκληρα τα ΕΛΠΕ ισχυρίζονταν ότι δεν φταίνε τα ίδια και το ίδιο ισχυρίζονται και τώρα μετά την έκθεση του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αλλά είναι που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μια έκθεση φακελώματος δημάρχων, πρώην δημάρχων, δημοτικών συμβούλων και όσων δραστηριοποιούνται στην υπόθεση του περιβάλλοντος. Κανονικό φακέλωμα με ονόματα και διευθύνσεις τον 21ο αιώνα. Για όποιον δεν ξέρει, δεν θυμάται ή κάνει πως δεν θυμάται, στα ΕΛΠΕ επιβλήθηκε πρόστιμο από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για εκείνο το φακέλωμα.

Η διοίκηση με τους νέους και φερέλπιδες που δεν έχουν ιδέα τι γινόταν στο δήμο μέχρι χθες γιατί δεν είχαν καμία σχέση με τα δημοτικά, είναι πολύ βολική για να λένε τα μέλη της τέτοιες «εξυπνάδες» για τις χορηγίες και για να προσπαθεί να αθωώσει τα ΕΛΠΕ με ψωροχιλιαρικάκια για τους ανήμπορους. Εάν η διοίκηση του δήμου θέλει να πάρει κάτι από τα ΕΛΠΕ ας πάει να διεκδικήσει το κλειστό γυμναστήριο που υποσχέθηκαν στο δήμο προκειμένου να διαλύσουν το Αθλητικό Πάρκο που συμπεριλάμβανε ολοκαίνουργιο κλειστό γυμναστήριο το οποίο είχε φτιαχτεί με χρήματα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Ελληνικού λαού δηλαδή. Ας πάρει η διοίκηση του δήμου πρώτα εκείνο που δεν είναι χορηγία και που η αξία του είναι εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και ας αφήσει τα ραπανάκια για την όρεξη και τις πονηράδες, ασχέτως από το πρόβλημα της δυσοσμίας που έτσι κι αλλιώς πρέπει να λυθεί.

Χαρίλαος Ταπαρίδης

Οι κάτοικοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου θέλουν τις χορηγίες από τα ΕΛΠΕ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ