Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣυγχαρητήρια Δήμαρχου Κορδελιού Ευόσμου στην 10Αcademy

Συγχαρητήρια Δήμαρχου Κορδελιού Ευόσμου στην 10Αcademy

Συγχαρητήρια Δήμαρχου στην 10Αcademyy
για την Κατάκτηση του Πρωταθλήματος σε Πιάδες και Εφήβους

O Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην 10Αcademy, η οποία κατάφερε μέσα σε μια εβδομάδα να κάνει το double, κατακτώντας το Πρωτάθλημα Μπάσκετ Θεσσαλονίκης σε Παίδες και Εφήβους και να πάρει την πρόκριση στο final-6 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Ο κ. Μανδαλιανός ανέφερε: «Θέλω να συγχαρώ, τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού – Ευόσμου, την ομάδα μπάσκετ του Δήμου μας, 10Academy, η οποία κατάφερε να φτάσει σε δύο σπουδαία επιτεύγματα, την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης στις κατηγορίες των Παίδων και των Εφήβων.

Η 10Academy αποτελεί κοιτίδα αθλητισμού και πολιτισμού για τον τόπο μας και αυτές οι επιτυχίες είναι η επιβράβευση της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα, ενώ παράλληλα δίνουν το έναυσμα για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και κατακτήσεις στο μέλλον.
Μας γεμίζει ξεχωριστή χαρά που ένα δικό μας παιδί, γέννημα θρέμμα του Ευόσμου, ο Νίκος Χατζηβρέττας, διδάσκει τις αρχές της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι στην 10Academy που ο ίδιος δημιούργησε, μεταλαμπαδεύοντας με επιτυχία στις επόμενες γενιές τις αξίες που οδήγησαν τον ίδιο στην κορυφή της Ευρώπης.
Οι εμφανίσεις των Παίδων και των Εφήβων αποτελούν φάρο, ο οποίος φωτίζει όλη τη νεολαία, κρατώντας την μακριά από σκοπέλους και γι αυτό αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους προπονητές, τους αθλητές και φυσικά τους γονείς τους που πάντα στέκονται δίπλα τους.
Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στα παιδιά των Παίδων και των Εφήβων, στην προσπάθεια που θα κάνουν στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει με όσα μέσα διαθέτει τον αθλητισμό, την υγιή άμιλλα και τους συλλόγους του τόπου μας».

Η ομάδα U-18 έκανε το τρία στα τρία στο final-4 Θεσσαλονίκης, επικρατώντας του ΠΑΟΚ 73-64, της ΧΑΝΘ 53-46 και του Ηρακλής 75-57. Μία εβδομάδα νωρίτερα η 10 Αcademy πανηγύρισε το Πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης U-16, επικρατώντας στο final-4 με 81-51 του Μαντουλίδη, 69-52 του Άρη και 74-60 του ΠΑΟΚ.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης δίνει στις δύο ομάδες την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα final-6, το οποίο για την ομάδα των Παίδων έχει προγραμματιστεί στις αρχές Σεπτεμβρίου και των Εφήβων στα τέλη Αυγούστου.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ