Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΗ ταινία "Luca" στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο Κορδελιού Ευόσμου

Η ταινία “Luca” στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο Κορδελιού Ευόσμου

“Luca”
Από σήμερα Πέμπτη έως και την Κυριακή

Με την προβολή της μεταγλωττισμένης Αμερικάνικης παιχνιδιάρικης και γουστόζικης παιδικής ταινίας “ΛΟΥΚΑ- Luca”, η οποία σημειώνει μεγάλη επιτυχία, συνεχίζονται οι προβολές στον θερινό κινηματογράφο στην ταράτσα του Δημοτικού Πολυλειτουργικού Κέντρου «Θέατρο οδού Μοναστηρίου» το οποίο βρίσκεται στην Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού, στη συμβολή των οδών Παρατσίκογλου και Χρυσ. Σμύρνης, με κεντρική όψη προς την οδό Μοναστηρίου.

Σήμερα Πέμπτη 29/07 Παρασκευή 30/07 Σάββατο 31/07 Κυριακή 01/08

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Η ταινία «ΛΟΥΚΑ» διαδραματίζεται σε μια όμορφη παραθαλάσσια πόλη που βρίσκεται στην ιταλική Riviera και αποτελεί μια ιστορία ενηλικίωσης. Ένα νεαρό αγόρι, ο Λούκα βιώνει ένα αξέχαστο καλοκαίρι γεμάτο παγωτά, ζυμαρικά και ατελείωτες βόλτες με σκούτερ. Ο Λούκα μοιράζεται αυτές τις περιπέτειες με τον καλύτερο του φίλο, με τον οποίο μοιράζονται επίσης και το ίδιο μυστικό: είναι και οι δύο θαλάσσια τέρατα από έναν άλλο κόσμο, ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του νερού. Γίνονται φίλοι με την ατίθαση Τζούλια και αποφασίζουν να τη βοηθήσουν σε έναν ποδηλατικό αγώνα, προσέχοντας να μην αποκαλυφθεί το μεγάλο μυστικό τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων από το Υπουργείο Πολιτισμού μέτρων προστασίας και προφύλαξης κατά της πανδημίας covid 19

Ώρα προσέλευσης: 20:30
Ώρα έναρξης: 21:00

Η ηλεκτρονική κράτηση και έκδοση εισιτηρίων γίνεται μέσω των παρακάτω sites:

  1. Gold Mall και
  2. Good Deals.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

  • Γενική Είσοδος 6€,
  • Παιδικό 5€
  • Ειδική προσφορά: Κάθε Πέμπτη γενική είσοδος 5€.

Θεωρείται δεδομένη αλλά και αυτονόητη η καθημερινή και σχολαστική τήρηση όλων των προβλεπόμενων όρων και οδηγιών πρόληψης, προστασίας και υγιεινής του Υπουργείου Πολιτισμού, που αφορούν την αποτροπή διάδοσης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 .

Πληροφορίες: 2310 202067, Θερινός Κινηματογράφος

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ