Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΝΕΑ ΔΩΡΕΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «Mind the Book»

ΝΕΑ ΔΩΡΕΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «Mind the Book»

Για πολλοστή φορά η Διεύθυνση του Βιβλιοπωλείου «Μind the book» εκτιμώντας τον άριστο τρόπο λειτουργίας, τις παράλληλες δράσεις  και το φιλικό  τρόπο συναλλαγής που εφαρμόζει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ευόσμου, παρέδωσε στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Ευόσμου περισσότερα από 250 παιδικά βιβλία με στόχο τον εμπλουτισμό της, σε ποικιλία και θεματολογία, ώστε οι μικροί αναγνώστες του Δήμου μας,  να καλύπτουν όλες τις εξερευνητικές, αναπτυξιακές και μαθησιακές  τους αναζητήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα ΔΩΡΕΑ προήλθε από την συγκέντρωση βιβλίων που πραγματοποίησε η Διεύθυνση του Βιβλιοπωλείου, μεταξύ των πελατών – αναγνωστών και μελών των 3ων Λεσχών Ανάγνωσης που λειτουργούν στους χώρους του βιβλιοπωλείου και αυτή τη φορά αφορούσε παιδικά βιβλία – σε καλή κατάσταση-που είχαν στο σπίτι και ήθελαν να τα διαθέσουν αφού τα παιδιά τους μεγάλωσαν.

                                                ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Σωτήρης Νικολαίδης  ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ θερμά την κ. Αγγλική Χατζηβασιλείου και τον κ. Φώτη  Σαμακοβλή, για την πολύπλευρη και διαρκή τους στήριξη στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Ευόσμου, η οποία αφενός μεν καταβάλλει κάθε προσπάθεια  να ανταποκριθεί  στις απαιτήσεις των αναγνωστών κάθε ηλικίας  και αφετέρου στις προκλήσεις των καιρών οι οποίοι αλλάζουν ραγδαία  ακόμη και τις αναγνωστικές μας προτιμήσεις. Ως Εκπαιδευτικός όμως και ως Αντιδήμαρχος  Παιδείας ΕΠΑΙΝΩ  και ΕΚΤΙΜΩ την συγκεκριμένη ΔΩΡΕΑ η οποία έχει μια ιδιάζουσα αξία  γιατί αφορά στο μέλλον του τόπου μας, αφού  αφορά στα παιδιά μας.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ