Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΟλοκληρώνεται σήμερα το 5ο Φεστιβάλ θερινών εκδηλώσεων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Ολοκληρώνεται σήμερα το 5ο Φεστιβάλ θερινών εκδηλώσεων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Πέφτει σήμερα  η αυλαία του 5ου  Φεστιβάλ καλοκαιρινών εκδηλώσεων με την Θεατρική Παιδική παράσταση «ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑΣ» που οργάνωσε ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, από την Δευτέρα 5 Ιουλίου έως σήμερα Παρασκευή 23 Ιουλίου, χαρίζοντας  σε όλα τα παιδιά  καλοκαιρινές βραδιές  γεμάτες παιδικό κινηματογράφο,  θέατρο Σκιών και παιδικές θεατρικές παραστάσεις με μοναδικό στόχο την διασκέδαση και την ψυχαγωγία  κάτω από τον έναστρο ουρανό. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το θερινό Φεστιβάλ συνέβαλε  στη  δημιουργία τοπικών πυρήνων πολιτισμού στις γειτονιές και στις πλατείες του Δήμου, στην  ανέξοδη ποιοτική διασκέδαση και στην εναλλακτική ψυχαγωγία των μικρών και μεγάλων δημοτών που παραμένουν στην πόλη.
 
Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Αθηνά Παμπουκίδου ευχαριστούν όλους τους δημότες, που με την παρουσία τους στήριξαν τις εκδηλώσεις κυρίως όμως τους μικρούς μας συνδημότες οι οποίοι γέμισαν με τις χαρούμενες φωνές τους, τα χειροκροτήματα και τα γέλια τους ,τις πλατείες, τα πάρκα και τις γειτονιές όπου πραγματοποιήθηκε το 5ο Φεστιβάλ, αλλά και για το υψηλό επίπεδο ατομικής και συλλογικής ευθύνης που επέδειξαν τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της πανδημίας. 
 

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές των παραστάσεων, την Εφηβική Θεατρική Ομάδα “ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ”, αλλά και όλες τις υπηρεσίες του Δήμου που συνεργάστηκαν για την επιτυχή διοργάνωση των εκδηλώσεων.

Σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/7/2021  ώρα 21:00 μ.μ

στο ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Παιδική Θεατρική Παράσταση από τις Θεατρικές Παραγωγές Τεχνόκοσμος με τίτλο «Το μαγικό ταξίδι της Κοκκινοσκουφίτσας»

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Πρόκειται για ένα θεατρικό κείμενο βασισμένο στο κλασσικό παραμύθι. Οι δύο βασικοί ήρωες, ο Λύκος και η Κοκκινοσκουφίτσα ξανασυναντιούνται λίγο καιρό μετά από όσα συνέβησαν στο σπίτι της γιαγιάς και καλούνται να συνεργαστούν προκειμένου να δώσουν συγχώρεση στον Λύκο όλα τα ζώα του δάσους. Σε αυτό το ταξίδι βοηθοί είναι τα παιδιά-θεατές, τα οποία θα συμμετέχουν ενεργά στην δράση με διαδραστικό τρόπο και μουσική προσέγγιση

Όλες οι εκδηλώσεις του 5ου Φεστιβάλ  πραγματοποιήθηκαν  με την τήρηση  όλων των  προβλεπόμενων  από το Υπουργείο Πολιτισμού μέτρων προστασίας και προφύλαξης κατά της πανδημίας covid 19.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ