Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΗ ιατρός εργασίας πήρε τα εύσημα και από τον ΕΟΔΥ και από...

Η ιατρός εργασίας πήρε τα εύσημα και από τον ΕΟΔΥ και από την Πολιτική Προστασία

Κατά την τοποθέτησή της στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Φωτεινή Δεβετζή Πεσματζόγλου αναφέρθηκε στην ιατρό εργασίας και στον τρόπο που η ιατρός λειτούργησε σε σχέση με την υπηρεσία Κοινωνικής Πολιτικής, λέγοντας τα εξής:

«Η ιατρός εργασίας είναι δημόσια λειτουργός υγείας και υπακούει στις εντολές του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας. Έκλεισε η υπηρεσία της Κοινωνικής Πολιτικής τόσο όσο έπρεπε να γίνει απολύμανση του κτιρίου επαρκώς και ασφαλώς για να μην κινδυνεύσουν ούτε οι υπάλληλοι ούτε οι ωφελούμενοι δημότες μας τότε που δεν είχε αρχίσει καν η εκστρατεία του εμβολιασμού.

Η Κοινωνική Πολιτική έχει πάρα πολλές υπηρεσίες για να εξυπηρετήσει πολυάριθμους δημότες που ανήκουν σε ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες. Θα είναι λοιπόν η τελευταία υπηρεσία που θα κλείσει εφόσον το επιβάλει ο ΕΟΔΥ και η Πολιτική Προστασία. Μάλιστα η ιατρός εργασίας πήρε τα εύσημα και από τον ΕΟΔΥ και από την Πολιτική Προστασία για το πρωτόκολλο υγιεινής και προστασίας που ακολούθησε.

Η ιατρός ήταν, εν μέσω covid, επί 24ωρου βάσεως σε ανοιχτή γραμμή όχι μόνο με τους υπαλλήλους, τους προϊσταμένους και τους διευθυντές αλλά σε ανοιχτή γραμμή συνεχώς με τον ΕΟΔΥ και την Πολιτική Προστασία. Λοιπόν, εάν επιβάλλεται η παρουσία της, είτε υποχρεωτική είτε προαιρετική, αυτό θα το αποφασίσει ο ΕΟΔΥ και η Πολιτική Προστασία, όχι εμείς».

Τα. Σ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ