Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Ο Αθανάσιος Διάκος στο μοναστήρι» στο πάρκο Ελευθερίας του Κορδελιού

«Ο Αθανάσιος Διάκος στο μοναστήρι» στο πάρκο Ελευθερίας του Κορδελιού

Με την παιδική Θεατρική παράσταση Σκιών  «Ο Αθανάσιος Διάκος στο μοναστήρι»   συνεχίζεται το 5ο Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων που οργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, προσφέροντας  δωρεάν ποιοτικές εναλλακτικές προτάσεις,  ψυχαγωγίας στους μικρούς και μεγάλους δημότες  που παραμένουν στην πόλη.

Σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 21/7/2021  ώρα 21:00 μ.μ
στο ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Θέατρο Σκιών από τις Θεατρικές Παραγωγές Τεχνόκοσμος, σε συνεργασία με το Θέατρο Σκιών του Οδυσσέα Κανλή με τίτλο «Ο Αθανάσιος Διάκος στο μοναστήρι»
Οι Τούρκοι έχουν υποψίες ότι ένας Διάκος, ονόματι Θανάσης που βρίσκεται στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννου Αρτοτίνας, τροφοδοτεί και ενισχύει τους κλεφταρματωλούς της περιοχής με διάφορους τρόπους. Για να διαπιστώσουν αν οι υποψίες τους είναι αληθινές, στρατολογούν ένα απόσπασμα και το στέλνουν σε μια κατασκοπευτική επίσκεψη στο μοναστήρι. Ο Καραγκιόζης κοντά στο Διάκο, διακονεί στο μοναστήρι σαν καντηλανάφτης και κωμικές σκηνές εξελίσσονται ανάμεσά τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την τήρηση όλων των  προβλεπόμενων  από το Υπουργείο Πολιτισμού μέτρων προστασίας και προφύλαξης κατά της πανδημίας covid 19.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ