Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Ο Πειρατής Μαυροδόντης και το μαγικό διαμάντι» στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ...

«Ο Πειρατής Μαυροδόντης και το μαγικό διαμάντι» στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων

Ολοκληρώνεται την Τετάρτη 21 Ιουλίου, το 5ο Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων που οργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, προσφέροντας από την Δευτέρα 5 Ιουλίου δωρεάν ποιοτικές εναλλακτικές προτάσεις, ψυχαγωγίας στους μικρούς και μεγάλους δημότες που παραμένουν στην πόλη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 19/7/2021

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΚΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ στις 21.00

προβολή της παιδικής ταινίας: «Ο Πειρατής Μαυροδόντης και το μαγικό διαμάντι»

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Σύμφωνα με τον θρύλο, το Μαγικό Διαμάντι εκπληρώνει τις ευχές του κατόχου του κάθε φορά που έχει πανσέληνο. Ο κακόβουλος πρίγκιπας της ζούγκλας Μάγκα Καν και η δαιμόνια βασίλισσα του Σιρίμα το έχουν επιτέλους αποκτήσει. Όμως, πριν η σελήνη γεμίσει, ο μικρούλης Μάρκο κλέβει το διαμάντι. Τυφλός από θυμό ο Μάγκα Καν εξαπολύει τους στρατιώτες-πίθηκους του για να εντοπίσουν τον νεαρό ληστή. Ο χαλαρός Πίνκι, εντωμεταξύ, ζει ήρεμα σε ένα χωριό, ενώ η Βερόνικα βαριέται και ονειρεύεται περιπέτειες. Το όνειρο της θα εκπληρωθεί, όταν ο Πειρατής Μαυροδόντης κάνει την εμφάνιση του, αναζητώντας το διαμάντι για να γεμίσει τα σεντούκια του χρυσό και πολύτιμα πετράδια. Ο Πίνκι και η Βερόνικα θα βρεθούν εν πλω μαζί του σε μία αναπάντεχη περιπέτεια προς αναζήτηση του Μαγικού Διαμαντιού.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων από το Υπουργείο Πολιτισμού μέτρων προστασίας και προφύλαξης κατά της πανδημίας covid 19.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ