Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΔωρεάν προβολές από το δημοτικό κινηματογράφο ζήτησε η κυρία Πασχαλίδου

Δωρεάν προβολές από το δημοτικό κινηματογράφο ζήτησε η κυρία Πασχαλίδου

Κατά τη συνεδρίαση της 7ης Ιουλίου 2021 του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, η δημοτική σύμβουλος της παράταξης Καμαρινού κυρία Μαρία Πασχαλίδου ζήτησε να γίνονται δωρεάν προβολές από το δημοτικό κινηματογράφο.

«Δεδομένης της κατάστασης και λόγω όλης αυτής της δυσκολίας που βιώνουν οι κάτοικοι του δήμου μας, θα μπορούσαμε να έχουμε δωρεάν προβολές. Το έχουν κάνει κι άλλοι δήμοι. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε και εμείς. Μιας κι εδώ και δύο χρόνια δεν γίνονται τεράστια έξοδα στον Πολιτισμό, νομίζω ότι θα ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για τους κατοίκους αυτής της πολύπαθης περιοχής», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Πασχαλίδου.

Η απάντηση στη Μαρία Πασχαλίδου από την αντιδήμαρχο Πολιτισμού Αθηνά Παμπουκίδου ήταν ότι είναι προγραμματισμένο το Φεστιβάλ Ταράτσας από τις 6 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου που θα είναι δωρεάν για τους δημότες. Η κυρία Παμπουκίδου αναφέρθηκε και στο 5ο Φεστιβάλ Θερινών Εκδηλώσεων που είναι, όπως είπε, εντελώς δωρεάν για τους δημότες.

Δεν γνωρίζουμε εάν η απάντηση της αντιδημάρχου Πολιτισμού ικανοποίησε την κυρία Πασχαλίδου, αφού ουσιαστικά στην ερώτησή της πήρε την έμμεση απάντηση ότι δεν πρόκειται να γίνει καμιά δωρεάν προβολή από το δημοτικό κινηματογράφο.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ