Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΒλέποντας τη χαρά του δημάρχου και του αναπληρωτή δημάρχου στη φωτογραφία…

Βλέποντας τη χαρά του δημάρχου και του αναπληρωτή δημάρχου στη φωτογραφία…

Βλέποντας τη χαρά του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, και του αναπληρωτή δημάρχου, Κώστα Σωτηράκη, στη φωτογραφία με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, που επισκέφτηκε προχθές Τετάρτη 14 Ιουλίου το δήμο μας, δεν μπορείς παρά να χαρείς κι εσύ καθώς είσαι σίγουρος ότι ο κύριος Πέτσας έδωσε παράδες στο δήμο από την περίφημη λίστα του. Διαβάζεις μετά το δελτίο τύπου του δήμου και βλέπεις ότι ο κύριος Πέτσας ήρθε στο δήμο και μοίρασε απλόχερα «ΘΑ», τα οποία όμως τόσο πολύ χαροποίησαν τον δήμαρχο και τον αναπληρωτή δημάρχου.

Αναρωτιόμαστε αν, αντί για τα «ΘΑ», έδινε μερικές παράδες στον δήμο ο κύριος Πέτσας, τι θα έκαναν ο δήμαρχος και ο αναπληρωτής δημάρχου με τα τόσα χαμόγελα χαράς! Θα είχαν ξεκαρδιστεί από τα γέλια; Από την άλλη αναρωτιόμαστε, με βάση τη χαρά και τα χαμόγελα ευφορίας του δημάρχου και του αναπληρωτή δημάρχου εξαιτίας των «ΘΑ» που εισέπραξαν, τι έκαναν οι ιδιοκτήτες των Μέσων Ενημέρωσης που εισέπραξαν τους παράδες από τη λίστα Πέτσα. Έπεσαν στο έδαφος και κυλιόταν από τα γέλια για να εκφράσουν τη χαρά τους;

Ίσως ο δήμαρχος και ο αναπληρωτής δημάρχου ήταν τόσο χαρούμενοι και μόνο από την αύρα που απέπνεε ο κύριος Πέτσας! Δεν είναι λίγο να είσαι δίπλα σε έναν άνθρωπο που μοίρασε τόσους παράδες στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά σου λέει ότι δεν είναι δυνατόν να δοθούν μερικές παράδες για να ολοκληρωθεί το κολυμβητήριο του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας!

Γ. Παπαδ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ