Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤελικά θα γίνει η καμπάνια ενημέρωσης για τον κορονοϊό, που πρότεινε η...

Τελικά θα γίνει η καμπάνια ενημέρωσης για τον κορονοϊό, που πρότεινε η κυρία Πασχαλίδου!

Πριν λίγες ημέρες κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 7ης Ιουλίου 2021, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Πασχαλίδου εισέπραξε άρνηση από τον δήμαρχο στην πρότασή της για καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών σχετικά με τον κορονοϊό. Ο δήμαρχος μάλιστα της είπε ότι δεν πιστεύει πως υπάρχει 4ο κύμα πανδημίας και πως η επιδημιολογική εικόνα του δήμου είναι πολύ καλή!

Σήμερα κατά την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός διαβεβαίωσε τον υπουργό πως «μέσα από δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο ώστε το εμβολιαστικό πρόγραμμα να πετύχει και να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια και οι παράλογες επιφυλάξεις που υπάρχουν σήμερα».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης για  την επίτευξη των στόχων του εμβολιαστικού προγράμματος, όπως γράφει το δελτίο τύπου του δήμου, συζητήθηκαν οι  στοχευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες που θα δρομολογηθούν το επόμενο διάστημα για τον εμβολιασμό. Οι δράσεις αυτές αφορούν στην έκδοση φυλλαδίων με στοχευμένες ερωτήσεις, οι οποίες θα απαντώνται επιστημονικά, ενώ θα λάβουν χώρα και άλλες πρωτοβουλίες ενημέρωσης, με αναρτήσεις αφισών και ενημερωτικού υλικού τόσο στα δημοτικά διαδικτυακά μέσα  όσο και στα  καταστήματα του δήμου.

Θα γίνει δηλαδή τελικά ότι ζητούσε η κυρία Πασχαλίδου, αλλά και σχεδόν όλη η αντιπολίτευση τόσον καιρό, και η διοίκηση του δήμου δεν το έκανε πράξη. Τέλος πάντων. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Εάν η κυρία Πασχαλίδου έχει στο μέλλον παρόμοιες προτάσεις, καλά είναι να μην τις θέτει στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι καλύτερα να ζητάει από τον κύριο Πέτσα να επισκεφτεί το δήμο για να τις θέσει εκείνος. Φαίνεται πως αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος ώστε η διοίκηση να πει «ΝΑΙ» σε μια λογική πρόταση, στην οποία πριν από μια εβδομάδα είπε «ΟΧΙ».

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ