Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠαιδικός Κινηματογράφος σήμερα 14 Ιουλίου στο πλαίσιο του 5ου  Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων

Παιδικός Κινηματογράφος σήμερα 14 Ιουλίου στο πλαίσιο του 5ου  Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων

Με  την προβολή της παιδικής ταινίας: «Ο Πειρατής Μαυροδόντης και το μαγικό διαμάντι» συνεχίζεται το 5ου  Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων, που οργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, προσφέροντας δωρεάν ποιοτικές εναλλακτικές προτάσεις,  ψυχαγωγίας στους μικρούς και μεγάλους δημότες  που παραμένουν στην πόλη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 14/7/2021 21:00 μ.μ

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Προβολή της παιδικής ταινίας: «Ο Πειρατής Μαυροδόντης και το μαγικό διαμάντι»

Σύμφωνα με τον θρύλο, το Μαγικό Διαμάντι εκπληρώνει τις ευχές του κατόχου του κάθε φορά που έχει πανσέληνο. Ο κακόβουλος πρίγκιπας της ζούγκλας Μάγκα Καν και η δαιμόνια βασίλισσα του Σιρίμα το έχουν επιτέλους αποκτήσει. Όμως, πριν η σελήνη γεμίσει, ο μικρούλης Μάρκο κλέβει το διαμάντι. Τυφλός από θυμό ο Μάγκα Καν εξαπολύει τους στρατιώτες-πίθηκους του για να εντοπίσουν τον νεαρό ληστή. Ο χαλαρός Πίνκι, εντωμεταξύ, ζει ήρεμα σε ένα χωριό, ενώ η Βερόνικα βαριέται και ονειρεύεται περιπέτειες. Το όνειρο της θα εκπληρωθεί, όταν ο Πειρατής Μαυροδόντης κάνει την εμφάνιση του, αναζητώντας το διαμάντι για να γεμίσει τα σεντούκια του χρυσό και πολύτιμα πετράδια. Ο Πίνκι και η Βερόνικα θα βρεθούν εν πλω μαζί του σε μία αναπάντεχη περιπέτεια προς αναζήτηση του Μαγικού Διαμαντιού.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την τήρηση όλων των  προβλεπόμενων  από το Υπουργείο Πολιτισμού μέτρων προστασίας και προφύλαξης κατά της πανδημίας covid 19.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ