Δημοπρασία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για την Εκποίηση Εγκαταλειμμένων Οχημάτων

0
46
TEST
Δημοπρασία για την Εκποίηση Εγκαταλειμμένων Οχημάτων Και Μεταφορά Τους Σε Εγκεκριμένο Σύστημα Συλλογής Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής (ΟΤΚΖ)

Ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, διακηρύσσει ότι:

Εκτίθεται σε πλειοδοτική, φανερή και προφορική Δημοπρασία η εκποίηση εγκαταλειμμένων οχημάτων και μεταφορά τους σε εγκεκριμένο σύστημα συλλογής οχημάτων τέλους κύκλου ζωής (ΟΤΚΖ) του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου.

Η Δημοπρασία θα διεξαχθεί στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος Ευόσμου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 22 Ιουλίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00 π.μ. ενώπιον της Επιτροπής του άρθρου 1 του Π.Δ. 270/81.

Το ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς για την έναρξη της Δημοπρασίας για την εκποίηση εγκαταλειμμένων οχημάτων τέλους κύκλου ζωής (ΟΤΚΖ) καθορίστηκε από την Επιτροπή του Δήμου μας, στο ποσό των :

Εγκαταλειμμένα οχήματα (EIX κατηγορίας Μ1): 130,00€ / όχημα

  1. Εγκαταλειμμένα οχήματα (ΦΙX κατηγορίας Ν1): 180,00€ / όχημα
  2. Εγκαταλειμμένα οχήματα (Δίκυκλα ή Τρίκυκλα, σύμφωνα με την 21090/1874/1993 ΚΥΑ): 30,00€ / όχημα

Για την συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν και εγγυητική επιστολή συμμετοχής που ανέρχεται στο πόσο των 3.836,00€

Οι όροι διακήρυξης είναι διαθέσιμοι στο Δημοτικό Κατάστημα Ευόσμου, στον 1ο όροφο στο τμήμα Προσόδων κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου www.kordelioevosmos.gr 

Αναλυτικά η Διακήρυξη έχει ως εξής:

 pdf Διακήρυξη 153.42 Kb

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου