Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑΙΧΜΗΡΑΌταν μου έλεγαν να μην κάνω το εμβόλιο, δεν τους άκουσα…

Όταν μου έλεγαν να μην κάνω το εμβόλιο, δεν τους άκουσα…

Όταν μου έλεγαν να μην κάνω το εμβόλιο κατά του κορονοϊού διάφοροι καλοί φίλοι, βαθιά μορφωμένοι από τη μελέτη όσων γράφονται στο διαδίκτυο, εγώ δεν τους άκουσα και την πάτησα με τον τρόπο που ήδη σας περιέγραψα! Αν νομίζετε όμως ότι η περιπέτειά μου τελείωσε στα όσα διαβάσατε στην προηγούμενη γραφή, κάνετε λάθος.

Αφού πέσαμε κάτω ένα κουβάρι, εξαιτίας του ότι το μπράτσο μου, στο οποίο έκανα το εμβόλιο, μαγνήτιζε τα μεταλλικά αντικείμενα, μου συνέβησαν κι άλλα απίστευτα γεγονότα. Βγαίνει από τον Ιερό Ναό ο ιερέας για να αναζητήσει τον κλέφτη του παγκαριού, μας βλέπει όλους μαζί μια αγκαλιά και το ηχείο ανάμεσά μας και αναφωνεί:

 – Ξεδιάντροποι! Δεν φτάνει που κάνετε όργια δημοσίως, βάλατε και ηχείο για να σας ακούει όλος ο κόσμος. Καταραμένοι να είστε. Θα σας αφορίσω για να μάθετε.

Και μας αφόρισε, αλλά η περιπέτεια δεν τελείωσε με τον αφορισμό του παπά. Μετά τον παπά περνάει ένας δημοτικός αστυνομικός και μόλις μας βλέπει αρχίζει να φωνάζει:

 – Που είναι οι μάσκες σας, που είναι οι μάσκες σας;

Βγάζει ο σύζυγος που παρακολουθούσε τη σύζυγό και του δείχνει μια μάσκα του Batman, την οποία κουβαλούσε μαζί του σε περίπτωση που θα χρειαζόταν να τη φορέσει για να μην τον γνωρίσει η σύζυγος του!

 – Με κοροϊδεύεις; Οι μάσκες για τον κορονοϊό ρωτάω που είναι, κραυγάζει ο δημοτικός αστυνομικός.

 – Μα δεν είναι υποχρεωτικές πλέον οι μάσκες σε εξωτερικούς χώρους, τολμάω να του πω.

 – Δεν είναι υποχρεωτικές όπου δεν υπάρχει συνωστισμός. Εσείς εδώ είστε ο ένας πάνω στον άλλον, λέει ο δημοτικός αστυνομικός και μας κόβει πρόστιμο.

Εκ των υστέρων είδαμε ότι το πρόστιμο δεν ήταν μόνο για μη χρήση μάσκας, αλλά και για παράνομη χρήση ηχοσυστήματος εξαιτίας του ηχείου που ήταν κολλημένο απάνω μας! Φεύγει ο δημοτικός αστυνομικός, αφού πρώτα έφτυσε και κόλλησε τα πρόστιμα στα μέτωπά μας και περνάει η κυρά Πίτσα με τον σκύλο της, ο οποίος αρχίζει να κατουράει στο κεφάλι μου!

 – Καλά ρε κυρία Πίτσα, της λέω, δεν μπορείς να τραβήξεις το σκύλο σου για να κατουρήσει λίγο παρακάτω;

 – Α να χαθείς αγροίκε. Δεν αγαπάς καθόλου τα ζώα. Στο κεφάλι σου ήθελε να κατουρήσει το σκυλί μου, στο κεφάλι σου θα κατουρήσει. Δεν καταπιέζω εγώ το σκυλί μου να κατουρίσει παρακάτω γιατί θα αποκτήσει ψυχολογικά προβλήματα, μου απαντάει η κυρία Πίτσα.

Δίνω μια το ξερό μου το κεφάλι πάνω στο ηχείο από τα νεύρα μου, επειδή δεν άκουσα εκείνη τη σοφότατη και λογιώτατη κοπέλα που έκανε το εμβόλιο πριν από εμένα και με ενημέρωσε ότι κολλούσαν στο μπράτσο της τα νομίσματα! Καλά να πάθω! Κι όχι μόνο δεν την άκουσα αλλά τη χλεύασα και τη διακωμώδησα, την έκανα να νοιώσει άσχημα καθώς της είπα ότι μετά την παρέλευση του τριημέρου από τον εμβολιασμό, η τηλεόρασή της θα πιάνει και συνδρομητικά κανάλια εξαιτίας του μαγνητισμού της! Καλά να πάθω που δεν πίστεψα μια παθούσα και μαθούσα!!

Οράτιος Μενιππίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ