Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣυνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Μετά την πρόσφατη αποκατάσταση του προβληματικού τμήματος της κεντρικής οδού Ανδρέα Παπανδρέου στο Ελευθέριο Κορδελιό, ασφαλτοστρώθηκαν την τρέχουσα εβδομάδα τμήματα τεσσάρων ακόμη δρόμων. Πρόκειται για τις οδούς Αγ. Κωνσταντίνου (25ης Μαρτίου – Αντ. Τρίτση) και Γιαννιτσών (Μαιάνδρου – Θάλειας) στον Εύοσμο και τις οδούς Μεταμορφώσεως (Λαχανά – Κατσαντώνη) και Άρτης (Δ. Σολωμού – Παπάγου) στο Ελευθέριο – Κορδελιό, οι οποίες παρουσίαζαν σοβαρά προβλήματα διάβρωσης.
Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Αντιδημάρχου τεχνικής Υπηρεσίας, Νέστορα Λαφαζανίδη και του προέδρου της Κοινότητας Ελευθερίου – Κορδελιού, Πέτρου Μεσθανέα και εντάσσονται στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου “Ασφαλτοστρώσεις οδών Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου”, με στόχο τη βελτίωση και τη συνολική αναβάθμιση των κυκλοφοριακών συνθηκών, για τη δημιουργία ενός σύγχρονου δικτύου, εξασφαλίζοντας ασφαλέστερες μετακινήσεις εντός του αστικού ιστού.

Έως το τέλος του 2021 θα ασφαλτοστρωθούν ακόμη 34 δρόμοι και στις δύο Δημοτικές Ενότητες, αρχής γενομένης το αμέσως επόμενο διάστημα από τις οδούς Σκρα (Ανδρόνικου – Πολυτεχνείου), Γρυπάρη (Γ. Παπανδρέου – Βαλαωρίτου) και Γ. Παπανδρέου (Άγγ. Σικελιανού – 3η Σεπτεμβρίου), στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου – Κορδελιού.


«Με συνέπεια και συνεχείς παρεμβάσεις, το παραμελημένο σε πολλά σημεία οδικό δίκτυο του Δήμου μας αλλάζει και μαζί μ΄αυτό αλλάζουν οι γειτονιές και η καθημερινότητά μας. Οι επεμβάσεις αυτές δεν αλλάζουν μόνο την εικόνα της πόλης, αλλά συμβάλλουν ταυτόχρονα στη διασφάλιση της ποιότητας των μετακινήσεων των δημοτών», δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ