Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜπορούν να λειτουργούν οι ταβέρνες αλλά δεν μπορούν να συνεδριάσουν δια ζώσης...

Μπορούν να λειτουργούν οι ταβέρνες αλλά δεν μπορούν να συνεδριάσουν δια ζώσης τα Δημοτικά Συμβούλια!

Κατά τη διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Αλεξανδρίδης ρώτησε πότε επιτέλους θα γίνουν δια ζώσης συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Ρούμελης τον διέκοψε για να πει ότι δεν γίνεται να συνεδριάσουν δια ζώσης με βάση και την τελευταία Κοινή Υπουργική Απόφαση. Μάλιστα ο κύριος Ρούμελης αναρωτήθηκε αν τελικά δεν τον πιστεύουν και πρέπει να διαβάζει την ΚΥΑ.

«Ε τι να κάνουμε; Να κάνουμε έγγραφο στον υπουργό;», ρώτησε τον κύριο Αλεξανδρίδη ο κύριος Ρούμελης. Ε βέβαια το Δημοτικό Συμβούλιο να κάνει έγγραφο στον υπουργό. Γίνεται να λειτουργούν οι ταβέρνες, αλλά να μην συνεδριάζουν δια ζώσης τα Δημοτικά Συμβούλια; Φαίνεται λογικό αυτό στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου; Ε βέβαια να στείλει έγγραφο το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου στον υπουργό και στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, που θα ζητάει δια ζώσης συνεδριάσεις. Είναι ζήτημα δημοκρατίας.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ