Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣΗΜΕΡΑ ΔΥΟ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΛΟΓΗ & ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΟ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΛΟΓΗ & ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Με την παιδική διαδραστική Θεατρική παράσταση «Το μαγικό ταξίδι της Κοκκινοσκουφίτσας» και τη Θεατρική παράσταση από τη θεατρική εφηβική ομάδα «ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ» με τίτλο «Ένα παγκάκι διηγείται», συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Καλοκαιρινού Φεστιβάλ  που οργανώνει για 5η χρονιά ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, προσφέροντας δωρεάν εναλλακτικές προτάσεις  ψυχαγωγίας στους μικρούς και μεγάλους δημότες  που παραμένουν στην πόλη.

Σήμερα Τρίτη 6 Ιουλίου στις 21.00

-στον αύλειο χώρο του 5ου Νηπιαγωγείου Διαλογής , παιδική διαδραστική Θεατρική παράσταση«Το μαγικό ταξίδι της Κοκκινοσκουφίτσας»

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Πρόκειται για ένα θεατρικό κείμενο βασισμένο στο γνωστό, διαχρονικό κλασσικό παραμύθι. Οι δύο βασικοί ήρωες, ο Λύκος και η Κοκκινοσκουφίτσα ξανασυναντιούνται λίγο καιρό μετά από όσα συνέβησαν στο σπίτι της γιαγιάς και καλούνται να συνεργαστούν προκειμένου να δώσουν συγχώρεση στον Λύκο όλα τα ζώα του δάσους. Σε αυτό το ταξίδι βοηθοί είναι τα παιδιά-θεατές, τα οποία θα συμμετέχουν ενεργά στην δράση με διαδραστικό τρόπο και μουσική προσέγγιση.

-στο ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Ευόσμου, Θεατρική παράσταση από τη θεατρική εφηβική ομάδα «ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ» με τίτλο «Ένα παγκάκι διηγείται»

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Η θεατρική κωμωδία «Ένα παγκάκι διηγείται» παρουσιάζει καθημερινές ιστορίες τρέλας που διαδραματίζονται σε ένα παγκάκι σε κάποια γειτονιά. Μπορεί και στη δικιά σας.

Οι  παραστάσεις πραγματοποιείται με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας του Υπουργείου Πολιτισμού κατά της πανδημίας covid19. 

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ