Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣυνεχίζονται οι προβολές του Θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου με την ταινία "Η ΧΩΡΑ...

Συνεχίζονται οι προβολές του Θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου με την ταινία “Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΝΟΜΑΔΩΝ” (NOMADLAND)

Με την πολυβραβευμένη δραματική ταινία της Chloé Zhao «Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΝΟΜΑΔΩΝ» (NOMADLAND), η οποία κυριάρχησε στην 93η τελετή των Όσκαρ κερδίζοντας 3 βραβεία (Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Α΄ Γυναικείου Ρόλου), συνεχίζονται το τριήμερο Δευτέρα 5/7, Τρίτη 6/7 και Τετάρτη 7/7 (ώρα έναρξης 21.00), οι προβολές του Θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου Κορδελιού Ευόσμου, στην ταράτσα του Πολυλειτουργικού Κέντρου «Θέατρο οδού Μοναστηρίου» (οδός Μοναστηρίου & Παρατσίκογλου, Ελευθέριο Κορδελιό , δίπλα στο Σκλαβενίτη).

Λίγα λόγια για την ταινία

Μετά την οικονομική κατάρρευση μίας εταιρείας σε μια πόλη της αγροτικής Νεβάδα, η Fern πακετάρει το Van της και ξεκινάει ένα ταξίδι καθ’οδόν, όπου εξερευνά μια ζωή έξω από τη συμβατική κοινωνία, ως σύγχρονη νομάδα. Η τρίτη ταινία μεγάλου μήκους από την σκηνοθέτιδα Chloé Zhao, «Η Χώρα των Νομάδων», συμπεριλαμβάνει τους αληθινούς νομάδες Linda May, Swankie και Bob Wells ως μέντορες και συντρόφους της Fern στην εξερεύνηση του απέραντου τοπίου της Αμερικανικής Δύσης.

Σκηνοθεσία: Chloé Zhao
Πρωταγωνιστούν: Frances McDormand, David Strathairn, Linda May
Εισιτήρια θα βρείτε στο ταμείο της εισόδου ή ηλεκτρονικά μέσω των sites:
Gold Mall www.goldmall.gr και
Good Deals www.gooddeals.gr

Πληροφορίες: 2310 202067

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Ενηλίκων 6€, Παιδικό 5€

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
*Κάθε Πέμπτη γενική είσοδος 5€.

Δείτε το πρόγραμμα προβολών: https://www.gocinema.gr/summerevosmos/

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ