Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ ΣΤΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ ΣΤΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ

ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ ΣΤΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ – ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΥΟΣΜΟΥ
Σε λειτουργία τέθηκε το εδώ και χρόνια εγκαταλελειμμένο σιντριβάνι στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στο Κορδελιό.
Το σιντριβάνι καθαρίστηκε, επισκευάστηκε, φωτίστηκε και παραδόθηκε στους πολίτες του Δήμου μας.
Άμεσα ξεκινούν οι εργασίες για την αποκατάσταση και του σιντριβανιού στην πλατεία Ευόσμου, το οποίο επίσης είναι εγκαταλελειμμένο εδώ και πολλά χρόνια.
«Η επαναλειτουργία των σιντριβανιών γίνεται στο πλαίσιο μικρών παρεμβάσεων που σκοπό έχουν να ομορφύνουν το τοπίο και να μας αλλάξουν τη διάθεση. Η βελτίωση της καθημερινότητας, της ποιότητας ζωής των Δημοτών και της εικόνας του Δήμου μας ήταν και παραμένει στις προτεραιότητες μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Νέστορας Λαφαζανίδης, τόνισε πως:
«Οι προσπάθειές μας να επαναφέρουμε την αίσθηση βελτίωσης της ποιότητας ζωής των Δημοτών μας συνεχίζεται. Ένα ακόμη βήμα είναι η επαναλειτουργία των σιντριβανιών στα κεντρικά σημεία του Δήμου. Ευελπιστούμε να δώσουμε νέα πνοή στον κεντρικό δρόμο της Κοινότητας Ελευθερίου – Κορδελιού με παρεμβάσεις όπως αυτή και άλλες που έχουν ήδη προγραμματιστεί για το άμεσο μέλλον. Σειρά έχει το σιντριβάνι της πλατείας Ευόσμου, το οποίο ευελπιστούμε να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου».
Από τη σελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο facebook
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ