Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βορείου Ελλάδος δεν έχει κολυμβητήριο!

Ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βορείου Ελλάδος δεν έχει κολυμβητήριο!

Ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βορείου Ελλάδος δεν έχει κολυμβητήριο! Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν μπορεί να ανακοινώσει αυτές τις ημέρες του καύσωνα ότι ανοίγει το Δημοτικό Κολυμβητήριο για τους πολίτες, όπως κάνουν άλλοι δήμοι της Θεσσαλονίκης, γιατί απλά δεν έχει κολυμβητήριο ή ακόμα χειρότερα έχει ένα κουφάρι κολυμβητηρίου που ήταν ενταγμένο στα Ολυμπιακά έργα και που μέρα με τη μέρα καταστρέφεται. Για την ολοκλήρωση αυτού του κολυμβητηρίου η διοίκηση του δήμου εισέπραξε ένα μεγάλο «ΟΧΙ» από την κεντρική εξουσία και η αντίδρασή της ήταν να το ανακοινώσει στο Δημοτικό Συμβούλιο ως κάτι φυσιολογικό και τετελεσμένο.

Ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βορείου Ελλάδος δεν έχει ούτε στάδιο! Για την ακρίβεια έχει ένα κουφάρι σταδίου που ήταν ενταγμένο στα Ολυμπιακά έργα και που μέρα με τη μέρα καταστρέφεται. Για την ολοκλήρωση αυτού του σταδίου η διοίκηση του δήμου έλαβε ένα τεράστιο «ΘΑ» από την κεντρική εξουσία!

Ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βορείου Ελλάδος δεν έχει ούτε φιλαρμονική της προκοπής και μια φιλαρμονική της προκοπής ξεκινάει έχοντας αρχιμουσικό μόνιμο υπάλληλο. Η φιλαρμονική του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν έχει αρχιμουσικό μόνιμο υπάλληλο για να φτιάξει φιλαρμονική που αρμόζει στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Βορείου Ελλάδος.

Ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βορείου Ελλάδος δεν έχει ούτε πάρκο της προκοπής. Έχει διάφορες εκτάσεις που προσπαθούν να φανούν ως παρκάκια. Ενώ όμως δεν έχει πάρκο της προκοπής, η διοίκηση του δήμου χάρισε το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά νεκροταφεία)! Ένα ωραίο παρκάκι με δημοτικά κτίρια μέσα σ’ αυτό δεν ανήκουν στο δήμο με βάση την απόφαση της διοίκησης.

Ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βορείου Ελλάδος διέθετε το Αθλητικό Πάρκο της ΕΚΟ, το οποίο όμως, μαζί με το κλειστό του γυμναστήριο, δεν υπάρχουν πια. Το κλειστό γυμναστήριο που υποσχέθηκαν να χτίσουν τα ΕΛΠΕ σε αντάλλαγμα για το κλειστό γυμναστήριο που γκρεμίστηκε στο Αθλητικό Πάρκο της ΕΚΟ, η διοίκηση του δήμου δεν φαίνεται ούτε να το συζητά.

Η διοίκηση του δήμου κοντεύει να φτάσει στα μισά της θητείας της. Τα δύο επόμενα χρόνια θα περάσουν πολύ γρήγορα. Αν θέλει να επιδείξει κάποιο έργο στο τέλος της θητείας της πρέπει να βιαστεί. Ο χρόνος είναι αμείλικτος και μέχρι τώρα δεν έχει γίνει τίποτα. Εκτός κι αν παρουσιάσει ως έργο τις φωτογραφίες με τους κυβερνητικούς παράγοντες.

Κ. Τσ.

Δύο τεράστιες ουρές έξω από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Κορδελιού Ευόσμου…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ