Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕλπίζουμε οι υπόλοιποι ειδικοί συνεργάτες του δήμου να παραμένουν στις θέσεις τους!

Ελπίζουμε οι υπόλοιποι ειδικοί συνεργάτες του δήμου να παραμένουν στις θέσεις τους!

Ελπίζουμε οι υπόλοιποι ειδικοί συνεργάτες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου να παραμένουν στις θέσεις τους και να μην έχουν παραιτηθεί. Ίσως οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης θα έπρεπε σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να ρωτούν αν υπάρχουν αλλαγές στους ειδικούς συνεργάτες του δήμου.

Τα παραπάνω γράφονται με αφορμή την παραίτηση του κυρίου Φίλιππου Γκανούλη στις 23 Φεβρουαρίου 2021, την οποία μάθαμε μόλις πριν λίγες ημέρες απευθυνόμενοι στον ίδιο. Η διοίκηση του δήμου δεν έκρινε σκόπιμο να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο για τη συγκεκριμένη παραίτηση. Ο κύριος Γκανούλης είχε ορισθεί στο τέλος Αυγούστου 2020 άμισθος ειδικός σύμβουλος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου σε θέματα περιβάλλοντος, κλιματικής αλλαγής, διαχείρισης απορριμμάτων, ανακύκλωσης, διευθέτησης ρεμάτων και αντιπλημμυρικής προστασίας.

Προφανώς η παραίτηση του κυρίου Γκανούλη δεν κρίθηκε σκόπιμο να δημοσιευτεί ούτε στην ιστοσελίδα του δήμου, όπως είχε δημοσιευτεί ο διορισμός του.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ