Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑναβλήθηκε η συζήτηση του θέματος για σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού

Αναβλήθηκε η συζήτηση του θέματος για σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού

Μετά τη στάση εργασίας των δημοτικών υπαλλήλων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και την αγωνιστική παρέμβαση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων νομού Θεσσαλονίκης στο γραφείο του αναπληρωτή δημάρχου και αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών, αφού ο δήμαρχος απουσιάζει, η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου αναγκάστηκε να αναβάλει τη συζήτηση του θέματος σύστασης Αναπτυξιακού Οργανισμού μαζί με το δήμο Δέλτα σήμερα στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. Το παρόν στην αγωνιστική παρέμβαση των εργαζομένων έδωσε και ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Λεωνίδας Ναθαναηλίδης. Οι εργαζόμενοι στο δήμο λένε ότι η προσπάθεια σύστασης Αναπτυξιακού Οργανισμού δεν είναι τίποτε άλλο παρά προσπάθεια ιδιωτικοποίησης των Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου. Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων νομού Θεσσαλονίκης εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου μετά την αναβολή συζήτησης του θέματος:

«Το σωματείο μας προχώρησε σε αγωνιστική κινητοποίηση σήμερα το πρωί στο χώρο του Δημαρχείου Εύοσμου όπου επρόκειτο να συζητηθεί στην οικονομική επιτροπή η σύσταση αναπτυξιακού οργανισμού. Ενός οργανισμού κατ’ επίφαση αναπτυξιακού, που θα φέρει εκχώρηση υπηρεσιών σε ιδιώτες, απολύσεις, ελαστικές σχέσεις εργασίας.

Μετά από την δυναμική παρέμβαση μας, η διοίκηση αναγκάστηκε να προχώρησε σε αναβολή της συζήτησης του θέματος, το οποίο θα συζητηθεί στην επόμενη οικονομική επιτροπή στις 31/6.

Προχωράμε σε συνέλευση την Δευτέρα 28/6.

Ανανεώνουμε το αγωνιστικό μας ραντεβού για τις 30/6.

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

Ο αγώνας μας θα ανατρέψει τα σχέδια τους»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ