Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΕπικίνδυνη λακκούβα στο οδόστρωμα στην οδό Τζαβέλλα στον Εύοσμο

Επικίνδυνη λακκούβα στο οδόστρωμα στην οδό Τζαβέλλα στον Εύοσμο

Καλά είναι τα έργα των ασφαλτοστρώσεων και απαραίτητα. Επίσης όμως είναι καλά να μην υπάρχουν φαινόμενα σαν και τη συγκεκριμένη πολύ επικίνδυνη λακκούβα στο πιο κεντρικό σημείο του δήμου, στην διασταύρωση των οδών Αριστοτέλους, Καραολή Δημητρίου και Τζαβέλλα στον Εύοσμο.

Στην οδό Τζαβέλλα, στο ρεύμα που ανεβαίνει από την Καραολή Δημητρίου προς τη Μεγάλου Αλεξάνδρου ακριβώς απέναντι από την έξοδο του πεζόδρομου Ευόσμου (Παύλου Μελά) προς τη Τζαβέλλα, μια πολύ επικίνδυνη λακκούβα που αν πέσει μέσα ποδήλατο ή μηχανάκι σίγουρα θα τραυματιστεί ο αναβάτης. Το ατύχημα μπορεί να γίνει πολύ σοβαρό καθώς ο ποδηλάτης ή ο οδηγός της μηχανής μπορούν να χτυπήσουν στα κάγκελα που υπάρχουν στο πεζοδρόμιο ή να παρασυρθούν από διερχόμενο όχημα. Είναι απορίας άξιο πώς μια τέτοια λακκούβα σε τέτοιο σημείο δεν έχει εντοπιστεί και δεν έχει κλειστεί.

Μαγαζάτορες της περιοχής γέμισαν τη λακκούβα με χαρτόνια προκειμένου να μην χτυπήσει κανείς. Πρώτη προτεραιότητα της Τεχνικής Υπηρεσίας αύριο το πρωί θα πρέπει να είναι το κλείσιμο αυτής της φονικής λακκούβας στο πιο κεντρικό σημείο του δήμου. Περιττό μάλλον είναι να τονιστεί το πόσο επικίνδυνο γίνεται το συγκεκριμένο σημείο όταν πέφτει η νύχτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ