Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣτο πλευρό των μαθητών Κορδελιού Ευόσμου και φέτος το Κοινωνικό Φροντιστήριο

Στο πλευρό των μαθητών Κορδελιού Ευόσμου και φέτος το Κοινωνικό Φροντιστήριο

Σε έναν πολυσήμαντο θεσμό έμπρακτης υποστήριξης των μαθητών αναδεικνύεται το  Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, έχοντας επιδείξει ένα σπουδαίο έργο που αφορά στην κάλυψη των αναγκών ενισχυτικής διδασκαλίας της μαθητικής κοινότητας του Δήμου.
Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη – λόγω των συνθηκών της πανδημίας- χρονιά, το κοινωνικό φροντιστήριο αντεπεξήλθε με επιτυχία στο ρόλο και στην αποστολή του, στηρίζοντας ενεργά 90 μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Δημοτικό – Γυμνάσιο – Λύκειο).
Η έναρξη των μαθημάτων έγινε την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 και συνεχίστηκε με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης στις 5 Νοεμβρίου 2020, λόγω των μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.
Η ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς, σε μια πρωτόγνωρη για τη μαθητική κοινότητα σχολική περίοδο, αναδεικνύει το έργο που επιτελέστηκε όλους αυτούς τους μήνες, το οποίο με την οργανωτική μέριμνα του Τμήματος  Παιδείας-Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας & Κοινωνικής Προστασίας και τη συμβολή μιας έμπειρης ομάδας  εκπαιδευτικών, αποδεικνύει τη δυναμική εμβέλεια του θεσμού.
Η Αντιδημαρχία Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης ευχαριστεί τους 90 μαθητές που παρακολούθησαν τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας καθώς και τους εκπαιδευτικούς που δούλεψαν με ευθύνη και ζήλο όλους αυτούς τους μήνες, στηρίζοντας με κάθε τρόπο τη μαθητική κοινότητα του Δήμου.

ΟΜΑΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ
Φυσικοί:          Ζήρος Παναγιώτης & Χάγια Πηνελόπη
Φιλόλογοι:       Σακελλαρίου Ευαγγελία & Παρίζη Μαρίνα
Μαθηματικοί:  Δαδανά Ευμορφία & Αράτζιας Σωκράτης
Δάσκαλος:       Μπλούκος Εμμανουήλ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ
– Τμήματα Λυκείου: 39 μαθητές
– Τμήματα Γυμνασίου 41 μαθητές
– Τμήματα Δημοτικού 10 μαθητές

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ