Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΈργα Ασφαλτόστρωσης στην οδό Α. Παπανδρέου στο Κορδελιό την Παρασκευή 18 Ιουνίου

Έργα Ασφαλτόστρωσης στην οδό Α. Παπανδρέου στο Κορδελιό την Παρασκευή 18 Ιουνίου

Θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας και Συντηρήσεων Τεχνικών Έργων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου ενημερώνει ότι την Παρασκευή 18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Α. Παπανδρέου, στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού (από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως έως την οδό Μοναστηρίου).
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου “Ασφαλτοστρώσεις οδών Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου” μόνον κατά τη διάρκεια της ημέρας (18/6/2021) και ως εκ τούτου θα εφαρμοστούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Συγκεκριμένα:
►Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, από τη συμβολή της με την οδό Μοναστηρίου έως τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντιστάσεως (εκτός του ρεύματος πορείας από την οδό Μοναστηρίου προς την οδό Κατσαντώνη της οδού Ανδρέα Παπανδρέου).
►Συνέπεια των ανωτέρω μετατρέπονται σε αδιέξοδα τα τμήματα των οδών που συμβάλλουν στην ζώνη των έργων πλην των οδών Μοναστηρίου, Εθνικής Αντίστασης και Κατσαντώνη στις οποίες η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά. Η κυκλοφορία των οχημάτων στα οδικά τμήματα (αδιέξοδα) θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων μόνο για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών.
►Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Μοναστηρίου, Κατσαντώνη, Εθνικής Αντίστασης, Σιατίστης και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.
►Η εκτροπή των λεωφορειακών γραμμών θα γίνει ως εξής: Μέσω της οδού Σιατίστης – Εθν. Αντιστάσεως – Μιαούλη – Μοναστηρίου – συνέχεια στο δρομολόγιο. Από τα έργα επηρεάζονται οι στάσεις “ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ”, “ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ”, “Τ.Σ. ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ” και “ΤΕΡΜΑ 19” οι οποίες δεν θα εκτελούνται προσωρινά. Επισημαίνεται ότι στο τμήμα ανόδου της οδού Ανδρέα Παπανδρέου από Μοναστηρίου έως Κατσαντώνη, η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά και με τη βοήθεια σηματωρών θα γίνεται εκτροπή των οχημάτων δεξιά μέσω της οδού Κατσαντώνη.
►Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των έργων απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου κατά μήκος της ζώνης των εργασιών.
Από τη σελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο facebook
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ