Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠοιον χειροκροτούσαν οι πολίτες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου την 9η Ιουνίου στα...

Ποιον χειροκροτούσαν οι πολίτες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου την 9η Ιουνίου στα μπαλκόνια;

Στις 9 Ιουνίου 2021 οι πολίτες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου βγήκαν στα μπαλκόνια και χειροκρότησαν δυνατά επί πολλή ώρα. Το μυαλό των περισσοτέρων, που δεν ήξεραν γιατί έγινε αυτή η κίνηση, πήγε στο ότι χειροκροτούσαν τους υγειονομικούς, αλλά δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Ούτε κι εγώ γνώριζα. Ρώτησα ένα γείτονα που χειροκροτούσε και μου είπε ότι χειροκροτεί γιατί η αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κορδελιού Ευόσμου κυρία Μαρία Γαβαλά κατάφερε να της ζητήσει το κράτος μόνο 12.000 ευρώ ενοίκιο για τα δημοτικά γήπεδα στο στρατόπεδο Παπακυριαζή κι όχι 36.000 ευρώ.

Ναι, οι πολίτες του δήμου βγήκαν στα μπαλκόνια και χειροκρότησαν την αντιδήμαρχο Αθλητισμού κυρία Γαβαλά, η οποία από την κάθοδό της στην Αθήνα και στα υπουργεία έφερε ένα μεγάλο «ΟΧΙ» για την ολοκλήρωση του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού, ένα μεγάλο «ΘΑ» για την ολοκλήρωση του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού και μια απαίτηση του κράτους από το δήμο για καταβολή ετήσιου ενοικίου 12.000 ευρώ για τα δημοτικά γήπεδα στο στρατόπεδο Παπακυριαζή.

Πιο έντονα οι πολίτες του δήμου χειροκρότησαν όταν η κυρία Γαβαλά παρουσίασε ως κατόρθωμα την καταβολή του ετήσιου ενοικίου των 12.000 ευρώ, αφού υπηρεσίες εκτίμησαν ότι ο χώρος που βρίσκονται τα δημοτικά γήπεδα στο στρατόπεδο Παπακυριαζή έχει τριπλάσια αξία! Έντονο ήταν επίσης το χειροκρότημα όταν άκουσαν ότι ο πρόεδρος της ΕΤΑΔ, που διαχειρίζεται ακίνητα του δημοσίου, μεταξύ αυτών και το στρατόπεδο Παπακυριαζή, συνομιλεί μόνο με τον πρωθυπουργό και δεν συναντάει ούτε υπουργούς ούτε βουλευτές, αλλά δέχτηκε να συναντηθεί με τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου. Στο σημείο αυτό οι πολίτες που βρίσκονταν στα μπαλκόνια δεν χειροκροτούσαν απλά, αλλά έκλαιγαν κιόλας!!

Κώστας Καρακώστας

Γίνεται η αλεπού 100 και το αλεπουδάκι 110;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ