Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΓίνεται η αλεπού 100 και το αλεπουδάκι 110;

Γίνεται η αλεπού 100 και το αλεπουδάκι 110;

Η αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κορδελιού Ευόσμου κυρία Γαβαλά στην προσπάθειά της να πείσει το Δημοτικό Συμβούλιο ότι είναι πολύ λογικό ο δήμος να πληρώσει 12.000 ευρώ ετήσιο ενοίκιο στο κράτος για τα δημοτικά γήπεδα που βρίσκονται στο στρατόπεδο Παπακυριαζή, δόμησε όλη την επιχειρηματολογία της στο γεγονός ότι το στρατόπεδο ανήκει στην ΕΤΑΔ, η οποία είναι εταιρεία που έχει σκοπό το κέρδος κι έτσι δεν μπορούν να γίνουν πολιτικές παρεμβάσεις, όπως ζητάει η αντιπολίτευση, προκειμένου να πληρωθεί μόνο ένα συμβολικό ενοίκιο. Η κυρία Γαβαλά προσπάθησε δηλαδή να πείσει το Δημοτικό Συμβούλιο ότι οι βουλευτές του νομού δεν μπορούν να πιέσουν πολιτικά την εταιρεία που διαχειρίζεται ακίνητα του δημοσίου.

Στην τοποθέτηση της κυρίας Γαβαλά, ο κύριος Πέτρος Σούλας, τέως δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, αντιπαρέθεσε το εξής ερώτημα: «Δηλαδή και για τη διάνοιξη της οδού Ιπποδρομίου θα πληρώσει ο δήμος;»! Το ερώτημα του κυρίου Σούλα ήταν καίριο αφού ο χώρος για τη διάνοιξη της συγκεκριμένης οδού ανήκει στο στρατόπεδο Παπακυριαζή, άρα στην ΕΤΑΔ. Δηλαδή οι αγώνες που δίνει η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για τη διάνοιξη της Ιπποδρομίου και τα πάνε έλα στην Αθήνα για το συγκεκριμένο ζήτημα τελικά θα έχουν αντίτιμο; Δηλαδή μπορεί η διοίκηση του δήμου να ξεφουρνίσει ένα ποσό και για τη διάνοιξη της Ιπποδρομίου, όπως ξεφούρνισε ενοίκιο για τα γήπεδα στο στρατόπεδο Παπακυριαζή;

Φυσικά η ερώτηση του κυρίου Σούλα δεν απαντήθηκε. Ίσως και κανένας από τα στελέχη της διοίκησης, που επιχειρηματολόγησαν με βάση την ΕΤΑΔ, δεν φαντάστηκε πως δεν γίνεται η αλεπού να είναι 100 χρονών και το αλεπουδάκι 110, δεν γίνεται δηλαδή να πουλήσουν πνεύμα στον πρώην δήμαρχο, αντιδήμαρχο και δημοτικό σύμβουλο επί πάρα πολλά χρόνια.

Κιμ. Ο.

Ποιον χειροκροτούσαν οι πολίτες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου την 9η Ιουνίου στα μπαλκόνια;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ