Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ διοίκηση Μανδαλιανού πληρώνει όσο ενοίκιο της ζητήσουν!

Η διοίκηση Μανδαλιανού πληρώνει όσο ενοίκιο της ζητήσουν!

Οι χειρισμοί της διοίκησης Μανδαλιανού είναι απίστευτοι! Η κεντρική εξουσία της ζητάει να πληρώσει 12.000 ευρώ ετήσιο ενοίκιο για τα δημοτικά γηπεδάκια στο στρατόπεδο Παπακυριαζή κι αυτή πήρε φόρα να τα πληρώσει. Αντί η διοίκηση Μανδαλιανού να διαπραγματευτεί με την κεντρική εξουσία, ετοιμάζεται να πληρώσει ότι της ζήτησαν! Ποια κεντρική εξουσία ζητάει ενοίκια για γηπεδάκια που θα έπρεπε να έχουν περιέλθει στην κατοχή του δήμου; Αυτή η οποία δεν απέδωσε συνολικά στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία όφειλε να αποδώσει με βάση το νόμο για τα κονδύλια που δίνονται από τον κρατικό προϋπολογισμό στην τοπική αυτοδιοίκηση! Σ’ αυτήν την κεντρική εξουσία η διοίκηση Μανδαλιανού ετοιμάζεται να πληρώσει 12.000 ευρώ ενοίκιο για τα συγκεκριμένα γηπεδάκια.

Δεν είναι όμως μόνο η συγκεκριμένη ενέργεια της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Είναι ότι στη Διαπαραταξιακή Επιτροπή που έγινε για το συγκεκριμένο θέμα πριν από μία εβδομάδα, όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης πρότειναν ενοίκιο 1 ευρώ για να υπάρχει νομιμότητα στη συμφωνία, αφού δεν μπορεί η παραχώρηση της χρήσης της συγκεκριμένης έκτασης να γίνει δωρεάν. Η διοίκηση του δήμου δέχτηκε την πρόταση της αντιπολίτευσης, αλλά αυτήν την εβδομάδα συγκάλεσε εκ νέου την Διαπαραταξιακή Επιτροπή προτείνοντας να δοθούν τα 12.000 ευρώ που ζήτησε η κεντρική εξουσία! Μάλιστα έφτασε στο σημείο να ισχυρίζεται ότι στην πρώτη Διαπαραταξιακή Επιτροπή δεν είχε συμφωνήσει με την πρόταση της αντιπολίτευσης. Φυσικά και η αντιπολίτευση αντέδρασε σ’ αυτήν την πρόταση.

Η διοίκηση Μανδαλιανού, όσον αφορά τον Αθλητισμό, πήγε στα υπουργεία στην Αθήνα και γύρισε με ένα «ΟΧΙ» για την ολοκλήρωση του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού, με ένα «ΘΑ» για την ολοκλήρωση του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού και με μόνο χειροπιαστό αποτέλεσμα τα 12.000 ευρώ που θα πρέπει να πληρώσουμε εμείς στην κεντρική εξουσία για τα γηπεδάκια στο στρατόπεδο Παπακυριαζή. Αυτά ενώ ψάχνει να βρει νομική λύση για οικόπεδα που ο δήμος θεωρεί δικά του και η ΕΥΑΘ έφραξε ως δικά της, χωρίς καμία αντίδραση από πλευράς του δήμου! Μάλλον στο επόμενο χρονικό διάστημα η ΕΥΑΘ θα ζητήσει ενοίκιο και ο δήμος θα το δώσει απλόχερα, ενώ εκκρεμεί και το ενοίκιο που πρέπει να δώσει ο δήμος για το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού, το οποίο η διοίκηση παρέδωσε αμαχητί! Υποθέτουμε ότι η διοίκηση θα δώσει βαρβάτο ενοίκιο και γι’ αυτό, αφού η απλοχεριά της θα γράψει ιστορία!!

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ