Ο Ψωμιάδης υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου!!

0
46
TEST

Ακούγοντας την είδηση πως ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή «Οι Απέναντι» της Atlas TV ότι τον ενδιαφέρει να τελειώσει την πολιτική του καριέρα με υποψηφιότητα για τη δημαρχία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, σου έρχεται αυθόρμητα το τραγούδι «Γιάννης δήμαρχος»! Ω τι τιμή θα κάνει στο δήμο μας ο Παναγιώτης Ψωμιάδης! Στο δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης, λέει, δεν πάει γιατί εκεί είναι πανίσχυρος ο Κυρίζογλου και δεν θέλει να δημιουργήσει αναταραχή. Τον προβληματίζει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, οπότε μπορούμε να περιμένουμε να δημιουργήσει αναταραχή εδώ! Άφησε ανοιχτό βέβαια το ενδεχόμενο να πάει σε οποιονδήποτε δήμο του πολεοδομικού συγκροτήματος πλην αυτών της Θεσσαλονίκης και των Αμπελοκήπων Μενεμένης.

Τελικά πολλούς τους προβληματίζει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου. Άκουσε προφανώς και ο κύριος Ψωμιάδης ότι υπάρχει κενό δημαρχίας στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και ετοιμάζεται να έρθει. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θεωρεί πως ο δημαρχιακός θώκος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου είναι προς διεκδίκηση γιατί δεν είναι κατειλημμένος από κάποιον πανίσχυρο δήμαρχο σαν τον Κυρίζογλου. Προφανώς ο κύριος Ψωμιάδης με τον τρόπο που αναφέρθηκε στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου θεωρεί ότι ο δήμος μας χρήζει σωτηρίας.

Ίσως κάποιοι να γέλασαν με τις βουλές του κυρίου Ψωμιάδη για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Το ότι όμως τον προβληματίζει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου ονομαστικά και όχι κανένας άλλος δήμος, μάλλον θα πρέπει να προβληματίσει τη διοίκηση του δήμου. Θα πρέπει να την προβληματίσει ως προς τον τρόπο που διοικεί, θα πρέπει να την προβληματίσει ο τρόπος που αναφέρθηκε ο κύριος Ψωμιάδης στο δήμο, γιατί στο τέλος εκτός από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη μπορεί και άλλοι να κάνουν ουρά στο δήμο για να τελειώσουν την καριέρα τους εδώ!

Κώστας Καρακώστας

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ, ΚΑΝΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΑ… ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ!