Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ!!

5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ!!

5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ!!
Βιώνοντας η ανθρωπότητα τις συνέπειες μιας πανδημίας και έχοντας ζωντανές τις εικόνες της αδυναμίας της παγκόσμιας κοινότητας να αντιμετωπίσει έγκαιρα τις επιπτώσεις της, αντιλαμβάνεται ο καθένας μας ότι η ευθύνη όλων μας σε θέματα διαχείρισης και προστασίας του Περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων είναι καθοριστική. Η κατανόηση και η στήριξη από την ίδια την κοινωνία της αξίας της ορθής διαχείρισης των παραγωγικών πόρων, θα συμβάλλει σε ένα βιώσιμο μέλλον για την πατρίδα μας.
Σήμερα και κάθε μέρα που περνά, προβάλλει πιο έντονη κι επιτακτική από τον καθένα μας ξεχωριστά και όλους μαζί σαν κοινωνία, η ανάγκη για την προστασία του Περιβάλλοντος. Η αλματώδης πρόοδος της τεχνολογίας σε όλες σχεδόν τις πτυχές του ανθρωπίνου βίου, οι βιομηχανοποιημένες ζώνες που δεν τηρούν όλους τους περιβαλλοντικούς όρους, η ρύπανση της ατμόσφαιρας, η συσσώρευση πληθυσμού στα μεγάλα αστικά κέντρα, η υπεράντληση υδάτων, η ύπαρξη ανεξέλεγκτων χωματερών με κίνδυνο την υγεία μας και πολλές άλλες μορφές περιβαλλοντικής βίας, οδηγούν στην αναγκαστική αναζήτηση προστασίας και διεξοδικών λύσεων.
Ανάλογα έντονα προβλήματα που επισκιάζουν την ζωή των πολιτών μας, αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια η ιστορική περιοχή του δήμου μας Κορδελιού-Ευόσμου. Προβλήματα που δυστυχώς η σημερινή διοίκηση δεν μπορεί να τα λύσει είτε λόγω πολιτικής ανικανότητας είτε γιατί έχει μικροπολιτικά ή παραταξιακά συμφέροντα.
Η παράταξη μας “Ξεκινάμε από την Αρχή”, πλαισιωμένη από επιστήμονες και πολίτες με οικολογικές ευαισθησίες, έχει απόλυτη γνώση όλων των περιβαλλοντικών θεμάτων του δήμου μας και όταν κληθεί θα καταθέσει όλες τις προτάσεις και τις λύσεις για αυτά. Το Περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας! Είμαστε όλοι εμείς! Πρέπει να το προστατέψουμε, το αξίζει!
Ανάρτηση στη σελίδα της παράταξης του Γιάννη Καμαρινού στο facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ