Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠροσφορά Αγάπης προς τον συνάνθρωπο από τη “ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ”

Προσφορά Αγάπης προς τον συνάνθρωπο από τη “ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ”

Αποδέκτης μίας ακόμη αξιέπαινης προσφοράς έγινε ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, με μια πράξη που αναδεικνύει τα μέγιστα την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά προς την τοπική κοινωνία του δήμου μας.
Η γαλακτοβιομηχανία “ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ”  ανταποκρινόμενη στην πρωτοβουλία της Κοινότητας Ευόσμου και της τοπικής συμβούλου Μαρίας Μάλλιου, προέβη σε μια σημαντική  χορηγία ποσοτήτων  κατσικίσιου γάλακτος υψηλής θρεπτικής αξίας, οι οποίες παραδόθηκαν στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και ΚΕΠ και διατέθηκαν στο 36ο Νηπιαγωγείο Ευόσμου και το Γηροκομείο “Εστία Παπαγεωργίου”.
Η παράδοση των ποσοτήτων γάλακτος πραγματοποιήθηκε παρουσία των εκπροσώπων της  γαλακτοβιομηχανίας “ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ” κ.κ. Αθανασίου Χαριζάνη  και Σαράντη Τρεβλόπουλου, της Τοπικής Συμβούλου Ευόσμου κ. Μαρίας Μάλλιου και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας και ΚΕΠ κ. Φωτεινής Πεσματζόγλου Δεβετζή.
Συγχαίρουμε τη  “ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ” για τη σπουδαία και συγκινητική αυτή πράξη που ενισχύει το κοινωνικό έργο  του Δήμου μας. Για κάποιους ανθρώπους η προσφορά είναι στάση ζωής και γίνεται παράδειγμα μίμησης για όλη την κοινωνία. Ευχαριστούμε την εταιρία για τη σημαντική αυτή χορηγία προς την τοπική μας κοινωνία” τόνισε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και ΚΕΠ Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή.
Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ