Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑ12.000 ευρώ ζήτησε το κράτος από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου για τα...

12.000 ευρώ ζήτησε το κράτος από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου για τα γηπεδάκια στο στρατόπεδο Παπακυριαζή!

Στο στρατόπεδο Παπακυριαζή υπάρχουν γηπεδάκια του δήμου Κορδελιού Ευόσμου σε μια έκταση 12 στρεμμάτων, τα οποία ο δήμος θα έπρεπε να είχε κατοχυρώσει από το 1990 αλλά δεν το έκανε. Η πολυπληθής αντιπροσωπεία της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, που επισκέφτηκε την Αθήνα πριν το Πάσχα, έφερε πίσω μία άρνηση του κράτους σχετικά με την ολοκλήρωση του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού, ένα «ΘΑ» του κράτους σχετικά με την ολοκλήρωση του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού και μία απαίτηση του κράτους ύψους 12.000 ευρώ ενοίκιο ετησίως για τα γηπεδάκια του δήμου που βρίσκονται στο στρατόπεδο Παπακυριαζή!

Αυτά έγιναν την ίδια στιγμή που ο υφυπουργός Αθλητισμού ανακοίνωνε από το βήμα της Βουλής έργα συντήρησης του κλειστού κολυμβητηρίου και γυμναστηρίου της Νεάπολης, του Αλεξανδρείου Μελάθρου, του κλειστού γυμναστηρίου της Μίκρας. Ο κύριος Αυγενάκης στην ίδια ομιλία του στη Βουλή ανακοίνωσε ότι εκπονήθηκε σε συνεργασία με τον δήμο Παύλου Μελά η μελέτη κατασκευής διαδρομών στίβου στο στάδιο της Σταυρούπολης, προϋπολογισμού 928.000 ευρώ. Επίσης ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε στο Καυτατζόγλειο η αντικατάσταση του ταρντάν του κεντρικού στίβου, κόστους 880.000 ευρώ.

Το κράτος ενώ δίνει για τις αθλητικές εγκαταστάσεις άλλων δήμων, από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου ζήτησε 12.000 ευρώ παράλληλα με μία άρνηση και ένα «ΘΑ»! Απόλυτη επιτυχία της αντιπροσωπείας της διοίκησης του δήμου που επισκέφτηκε την Αθήνα, όσον αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου. Είναι προφανές ότι το κράτος έμαθε πως ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου χαρίζει απλόχερα κι έτσι αποφάσισε να διεκδικήσει κι εκείνο μερίδιο από τα δώρα! Σαν στο Λούνα Παρκ για όσους το θυμούνται: «Για περάστε παρακαλώ, πλούσια δώρα»!

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ