Τελευταία

  e-ραντεβού με τον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου!

  31-05-2021

  Μια νέα ηλεκτρονική υπηρεσία που φέρνει πιο κοντά τους δημότες με τη δημοτική αρχή εγκαινιάζει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, θέτοντας σε λειτουργία την εφαρμογή “e-ραντεβού”, μέσω της οποίας οι πολίτες μπορούν να προγραμματίσουν και ηλεκτρονικά τα ραντεβού τους με τον Δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό.

  Η υπηρεσία “e-ραντεβού” είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Δήμου και στη διεύθυνση: https://app.citibill.gr/kordelio-evosmos , παρέχοντας τη δυνατότητα υποβολής αιτήματος προσωπικού ραντεβού, για την εξέλιξή του οποίου θα ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι μέσω e-mail.

  Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα – που θέτει σε λειτουργία ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου σε συνεργασία με τηνεταιρεία παροχής υπηρεσιών λογισμικού CITIBILL – έχει ως στόχο να συμβάλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση του δημότη, ενισχύοντας την αμφίδρομη σχέση επικοινωνίας των πολιτών με τον Δήμαρχο , τον οποίο μπορούν να συναντήσουν προσωπικά προγραμματίζοντας ηλεκτρονικά το ραντεβού τους.

  “Συνεχίζοντας την προσπάθεια εκσυγχρονισμού του δήμου μας μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού των υπηρεσιών μας, εγκαινιάζουμε ένα νέο δίαυλο επικοινωνίας με τους δημότες, εισάγοντας επιπλέον και ηλεκτρονικά τη δυνατότητα προγραμματισμού συνάντησης με τους συμπολίτες μας. Επενδύουμε σε αυτήν τη σχέση, με τη φιλοδοξία το «παράθυρο» αμφίδρομης επικοινωνίας με τους συμπολίτες μας να είναι ανοιχτό για όλους” δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός.

  Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

  You must be logged in to post a comment Login