Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠαναγιώτης Φωτιάδης: Μήπως την επόμενη φορά να υπογράψω ως ο άγνωστος Χ;

Παναγιώτης Φωτιάδης: Μήπως την επόμενη φορά να υπογράψω ως ο άγνωστος Χ;

Την παρακάτω ανάρτηση έκανε ο πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου Παναγιώτης Φωτιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Στην τελευταία συνεδρίαση της Κοινότητας Ευόσμου κατέθεσα πρόταση για την δημιουργία παιδικής χαράς Άνωθεν Περιφερειακού.

Σκοπός μου να αναδείξω την απουσία δημόσιου χώρου, παιδικής χαράς και πρασίνου, για την φυσική δραστηριότητα των παιδιών με ασφάλεια, παρά την ύπαρξη πολλών νέων οικογενειών με παιδιά στην περιοχή αυτή εδώ και χρόνια.

Δυστυχώς, και αυτή η  πρόταση μου απορρίφτηκε κατά πλειοψηφία από το συμβούλιο της Κοινότητας Ευόσμου, γιατί δεν τους κάλυπτε η εισήγηση μου. Μια εισήγηση που τονίζει την αναγκαιότητα του έργου αυτού και ανταποκρίνεται πλήρως στον ρόλο που πρέπει να έχει μια Τοπική Κοινότητα.

Αναρωτιέμαι ποιος μπορεί να είναι άραγε ο λόγος που καταψηφίζονται προτάσεις μου, όπως αυτή για την παιδική χαρά  αλλά και παλαιότερη για την περιοχή Αν. Τρίτση, ενώ ταυτόχρονα ψηφίζονται παρόμοιες προτάσεις, που δεν περιέχουν και αυτές τεχνικές λεπτομέρειες, για άλλες περιοχές του Δήμου μας.

Γιατί άραγε καταψηφίζονται προτάσεις που πραγματικά η υλοποίηση τους μόνο θετικές επιπτώσεις θα επιφέρει στην ζωή των κατοίκων αυτού του τόπου.

Βέβαια, καμμιά τέτοιου είδους επιχειρηματολογία που μοναδικό σκοπό έχει απλά να καταψηφιστούν οι προτάσεις του Προέδρου της Κοινότητας , δεν πρόκειται προσωπικά να με σταματήσουν από το να καταθέτω προτάσεις για έργα ή για δράσεις με θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

Μήπως την επόμενη φορά να υπογράψω ως ο άγνωστος Χ;»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ