Τελευταία

  Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου απέρριψε την πρόταση Ζυγά για πορεία στα ΕΛΠΕ την ημέρα περιβάλλοντος

  27-05-2021

  «Δεν έχω αντίρρηση την ημέρα περιβάλλοντος να γίνει μια πορεία με επικεφαλής εμένα», ξεκίνησε την απάντησή του, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, στην πρόταση του Νίκου Ζυγά για πορεία στα ΕΛΠΕ την ημέρα περιβάλλοντος. Συνέχισε όμως αναφερόμενος στην παρουσία του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για μια ενημέρωση, στην οποία ανέδειξε ο ίδιος το θέμα της δυσοσμίας, λέγοντας ότι «έχει βρεθεί η πηγή της δυσοσμίας, ότι τα ΕΛΠΕ δεσμεύτηκαν να πάρουν κάποια μέτρα τα οποία θα τα ελέγξουμε ως δήμος φωνάζοντας το ΠΑΚΟΕ, για να υπάρχει ένα όργανο το οποίο να ξέρει να δουλεύει το αντικείμενο σωστά, ένα όργανο που είναι δικαιωμένο από τον αγώνα του δήμου Παύλου Μελά απέναντι στο ΤΙΤΑΝ και ανάλογα με τα πορίσματα αυτού του οργάνου θα κινητοποιηθούμε και αν πραγματικά δεν υπάρχουν τα αποτελέσματα, τα οποία υποσχέθηκαν, για τα οποία ο κύριος Γιουτίκας μας είπε ότι μέχρι 10 Ιουλίου έχουν περιθώριο, θα κάνουμε πορεία και θα είμαι εγώ επικεφαλής».

  Κατόπιν ο δήμαρχος είπε ότι «φτάσαμε στο τέλος της ουράς του γαϊδάρου, το γάιδαρο τον φάγαμε, ας κάνουμε λίγο υπομονή για ενάμιση μήνα ώστε να μετρηθούνε κάποια πράγματα, να τελειώσει και το χρονικό περιθώριο που έβαλε η Περιφέρεια».

  Ο κύριος Μανδαλιανός συνέχισε την απάντησή του στην πρόταση του κυρίου Ζυγά λέγοντας ότι ο Περιφερειάρχης κύριος Τζιτζικώστας δεσμεύτηκε απέναντί του πως αν πραγματικά υπάρχει παράβαση των όρων που έχουν τεθεί σε σχέση με την έρευνα που έχει κάνει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και δεν έχουν εκπληρωθεί αυτά τα οποία υποσχέθηκαν να κάνουν τα ΕΛΠΕ, θα είναι χωρίς καμιά δεύτερη κουβέντα δίπλα στον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου. «Αυτή τη δήλωση ο κύριος Τζιτζικώστας την έκανε μπροστά σε κάμερες και είναι κάτι το οποίο τον δεσμεύει επίσημα και κάτι το οποίο μπορούμε και εμείς κάποια στιγμή να το χρησιμοποιήσουμε σαν μια δέσμευση με αποδείξεις. Το ότι η Περιφέρεια δεσμεύτηκε για αγώνες μαζί μας είναι πολύ σημαντικό» ολοκλήρωσε την απάντησή του στον κύριο Ζυγά ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου.

  Ο δήμαρχος δεν είχε αντίρρηση να μπει μπροστά σε πορεία την ημέρα του Περιβάλλοντος, αλλά τελικά δεν θα μπει αφού θα αναμείνει τα αποτελέσματα του ΠΑΚΟΕ. Η πορεία με μπροστάρη το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου θα γίνει μετά τις 10 Ιουλίου, εάν τα αποτελέσματα του ΠΑΚΟΕ δικαιολογούν τη διοργάνωση τέτοιας πορείας.

  Τα. Σ.

  You must be logged in to post a comment Login