Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ !

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ !!!!!
Η ΔΗ. Κ. Ε. Κ-Ε σύσσωμη στέλνει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και μια μεγάλη αγκαλιά ΑΓΑΠΗΣ και ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ στον αποχωρήσαντα Πρόεδρο της κ. ΚΩΣΤΑ ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗ.
Στον Πρόεδρο που την στήριξε στα δύσκολα,
όταν όλοι οι άλλοι την εγκατέλειψαν στην αβέβαιη τύχη της με τεράστια οικονομικά χρέη παρελθόντων ετών στους πρώην εργαζόμενους, σε προμηθευτές, στο δημόσιο, και με ένα αβέβαιο εργασιακό μέλλον για τους νυν εργαζόμενους που δυστυχώς αντιμετωπίζονταν σαν υπάλληλοι δεύτερης κατηγορίας, χωρίς να σκεφτεί κανείς ότι η ΔΗ. Κ. Ε. Κ-Ε δεν ήταν μια άψυχη απρόσωπη δημόσια υπηρεσία αλλά αποτελούνταν από ανθρώπινο έμψυχο προσωπικό που αγωνιουσε για το μέλλον του.
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ !!!!!
Κρατήσατε σαν ακρογωνιαιος λίθος την ΔΗ. Κ. Ε. Κ-Ε όρθια, δυνατή και απαλλαγμένη πλέον από τους οικονομικούς εφιάλτες του παρελθόντος, δίνοντας της επάξια τον πρωταγωνιστικο ρόλο στο οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ !!!!!
Κάνατε όλους εμάς τους εργαζόμενους της Δημοτικής Κοινωφελους Επιχείρησης με το ήθος, την καλοσύνη, την αγάπη, την υπομονή, την επιμονή, την δίκαιη και αμερόληπτη συμπεριφορά σας να θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, καλύτεροι εργαζόμενοι με υπευθυνότητα και σεβασμό , με υπομονή και αντοχές, με αγάπη και προσφορά, γιατί μόνο έτσι θα μπορούσαμε να γίνουμε αντάξιοι ενός Προέδρου που θα αποτελεί για εμάς παράδειγμα προς μίμηση.
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ !!!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!
Ανάρτηση στη σελίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου στο facebook
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ