Ο Βασίλης Τσακαλίδης ξανά στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου

0
29
TEST

Ο Βασίλης Τσακαλίδης, πρώην αντιδήμαρχος Πρασίνου με τη διοίκηση του Πέτρου Σούλα, θέση στην οποία ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένος, κάθεται ξανά από σήμερα στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου μετά την παραίτηση του κυρίου Γούσιου Ιωάννη. Ο Βασίλης Τσακαλίδης επέδειξε εργατικότητα και ήθος κατά την παρουσία του στην αντιδημαρχία Πρασίνου, ενώ είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, συγκρατημένος και συμπαθής σε όσους τον γνωρίζουν. Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως δημοτικού συμβούλου και τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό, ο κύριος Τσακαλίδης έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Από σήμερα πιάνουμε δουλειά

Από σήμερα ξανά στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου μας από την θέση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης  “Δήμος για όλους” με επικεφαλής τον Πέτρο Σούλα .

Υπόσχομαι να τιμήσω την επιλογή συνδημοτών μου που με ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές και τους διαβεβαιώνω ότι θα εργαστώ με όλες τις δυνάμεις μου για το καλό του δήμου μας !!!»

Να ευχηθούμε στον Βασίλη Τσακαλίδη εποικοδομητική παρουσία στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας.