Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΈχει ευθύνες η διοίκηση του δήμου για την υποστελέχωση των υπηρεσιών;

Έχει ευθύνες η διοίκηση του δήμου για την υποστελέχωση των υπηρεσιών;

Είναι εύλογο το ερώτημα αν η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου έχει ευθύνες για την υποστελέχωση των υπηρεσιών του δήμου. Η εκάστοτε διοίκηση του κάθε δήμου έχει ευθύνες για την υποστελέχωση των υπηρεσιών της και οι ευθύνες της είναι αντιστρόφως ανάλογες της έντασης με την οποία διεκδικεί από την κεντρική εξουσία την πρόσληψη υπαλλήλων.

Έχει λοιπόν ευθύνη η διοίκηση του δήμου και η ευθύνη της είναι αυτή. Αλλά είναι άλλο πράγμα οι ευθύνες για την υποστελέχωση υπηρεσιών και άλλο πράγμα να αφήνονται συνεχώς υπονοούμενα ότι για την κατάσταση των πάρκων του Κορδελιού ή για την καθαριότητα του Κορδελιού φταίει το γεγονός ότι η διοίκηση δίνει μεγαλύτερη σημασία στον Εύοσμο.

Το παραπάνω όχι μόνο δεν είναι αλήθεια, αλλά αποπροσανατολίζει τον κόσμο από τον πραγματικό στόχο. Αντί, δηλαδή, ο κόσμος να πιέσει τη διοίκηση να ζητήσει από την κεντρική εξουσία τη στελέχωση των υπηρεσιών του δήμου, να την πιέζει με τοπικιστική διάθεση! Κάτι τέτοιο δεν είναι προς όφελος των δημοτών. Το διαίρει και βασίλευε βολεύει τις εξουσίες.

Βασίλης Κιμ.

Μήπως φταίει η υποστελέχωση της υπηρεσίας Πρασίνου για την κατάσταση στους χώρους πρασίνου;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ