Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠρος επίλυση οδεύει το πρόβλημα του πάρκινγκ στην πλατεία Ελευθερίας του Κορδελιού

Προς επίλυση οδεύει το πρόβλημα του πάρκινγκ στην πλατεία Ελευθερίας του Κορδελιού

Με στόχο την επίλυση των προβλημάτων κυρίως της καθημερινότητας, στην  Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού, συνεδρίασε την Δευτέρα 17.5 2021 το Συμβούλιο της Κοινότητας και μετά την κατάθεση προτάσεων και απόψεων και διαλογική συζήτηση των μελών, η συνεδρίαση επικεντρώθηκε στα δύο θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Σύμφωνα  με τον  Πρόεδρο της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού κ. Πέτρο Μεσθανέα

α) το πρώτο θέμα αφορούσε στην ενημέρωση των μελών, για εξέλιξη των ενεργειών της επαναλειτουργίας του Δημοτικού Υπόγειου Πάρκινγκ  στην πλατεία «Ελευθερίας» επί της  στην οδού Α. Παπανδρέου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόταση επαναλειτουργίας  είχε κατατεθεί  από το Συμβούλιο της Κοινότητας στη Διοίκηση του Δήμου, η οποία ήταν απόλυτα σύμφωνη, διότι ήταν και προεκλογική δέσμευση του Δημάρχου κ. Κλεάνθη Μανδαλιανού.

Η αρμόδια  υπηρεσία ολοκλήρωσε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και το επόμενο διάστημα θα βγει σε δημόσιο διαγωνισμό για να ξεκινήσει την λειτουργία του, η οποία  αναμένεται να  αποσυμφωρήσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα επί της οδού  Α Παπανδρέου και

β) το δεύτερο θέμα αφορούσε την πρόταση της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού προς τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας Νέστορα Λαφαζανιδη η οποία και αυτή έγινε άμεσα αποδεκτή. Πρόκειται  για την απομάκρυνση της άμμου από όλες τις παιδικές χαρές και  σε αντικατάσταση της να  τοποθετηθεί  κατάλληλο δάπεδο για  περισσότερη ασφάλεια στα παιδιά.

«Ένα μεγάλο πρόβλημα της Κοινότητας μας οδεύει προς την επίλυση του, δίνοντας κυκλοφοριακές ανάσες και στους οδηγούς και στους πεζούς. Η επαναλειτουργία του δημοτικού μας υπόγειου πάρκινγκ  ήταν θέμα προτεραιότητας και για την Κοινότητα μας αλλά και για τον Δήμο μας. Όπως είναι και η ανακαίνιση των παιδικών χαρών που σφύζουν καθημερινά  από παιδιά και σύντομα αποκτούν την  ασφάλεια και την ποιότητα που αξίζουν τα παιδιά μας» δήλωσε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού κ. Πέτρος Μεσθανεύς.

Ανάρτηση στη σελίδα της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού στο facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ