Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑ«“Εφιάλτης” για  το Μετρό Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Μπουτάρης»

«“Εφιάλτης” για  το Μετρό Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Μπουτάρης»

Aνάρτηση- απάντηση στα social media έκανε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Στράτος Σιμόπουλος, με αφορμή σχολιασμό του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, της απόφασης του ΣΤΕ για την απόσπαση και επανατοποθέτηση των αρχαιοτήτων στο σταθμό Βενιζέλου. Στο σχολιασμό υπήρχε και προσωπική αναφορά στο βουλευτή. Η ανάρτηση του κυρίου Σιμόπουλου είναι η παρακάτω:

«“Εφιάλτης” για  το Μετρό Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Μπουτάρης»

Το ΣΤΕ αποφάσισε. Ο πρώην δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης δυσαρεστήθηκε με την απόφαση και δήλωσε έτοιμος να συνεχίσει τον αγώνα για μη απόσπαση και επανατοποθέτηση των αρχαιοτήτων στο σταθμό Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή του είπε: “O Tαχιάος  χρεώνει  σε  μένα  όλες  τις  έως  τώρα  καθυστερήσεις  λες  και  κανείς  άλλος δεν  έχει  ευθύνη. Δεν  λέει  κουβέντα  για  τον  Σιμόπουλο που απ’ αυτόν  ξεκίνησε  όλο”.

Θεωρώ παράσημο την προσωπική αυτή, εναντίον μου, επίθεση από τον “Εφιάλτη” – υπεύθυνο  ενός σημαντικού τμήματος της καθυστέρησης κατασκευής του Μετρό που δηλώνει ότι θα συνεχίσει αυτή την προσπάθεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ