Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΟλοκληρώθηκε με Επιτυχία η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Ολοκληρώθηκε με Επιτυχία η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης έστειλε για ακόμη μια φορά η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε τη Δευτέρα 10 Μαΐου, το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων δράσεων αιμοδοσίας για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν 55 φιάλες αίματος, αποδεικνύοντας έμπρακτα τα “αποθέματα” αγάπης και συμπαράστασης των εθελοντών αιμοδοτών προς τους συνανθρώπους μας στις δύσκολες στιγμές που διανύουμε, καθώς λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού έχει μειωθεί δραματικά η συλλογή αίματος στη χώρα μας.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και ΚΕΠ Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή συγχαίρει όλους τους εθελοντές αιμοδότες που συμμετέχουν στις δράσεις αιμοδοσίας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, συμβάλλοντας έμπρακτα και με αίσθημα κοινωνικής προσφοράς στις αυξημένες ανάγκες για αίμα που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας, και ευχαριστεί τους εργαζόμενους στο Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας για την υποδειγματική προσήλωσή τους στο έργο της στήριξης και συμπαράστασης των πολιτών.

Ευχαριστήριο

Θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία “Οινόραμα” (Πόντου 54-60 περιοχή Καλοχωρίου) και τον κ. Παπαδόπουλο Γεώργιο για τη χορηγία των νερών και των χυμών για τους αιμοδότες.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ