Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ λήψη των χορηγιών έχει να κάνει με την πολιτική εντιμότητα

Η λήψη των χορηγιών έχει να κάνει με την πολιτική εντιμότητα

Η παράταξη που διοικεί το δήμο Κορδελιού Ευόσμου εκλέχτηκε με σημαία της την επίλυση του προβλήματος της δυσοσμίας. Το πρόβλημα δεν έχει λυθεί. Παρά το ότι το πρόβλημα δεν έχει λυθεί, η διοικούσα παράταξη έλαβε χορηγία, ενώ το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο είχε αποφασίσει ότι καμία χορηγία δεν θα ληφθεί εάν δεν πρώτα δεν λυθεί το πρόβλημα.

Τα μέλη της σημερινής διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου εξελέγησαν, εκτός των άλλων, για να λύσουν το πρόβλημα της δυσοσμίας. Το να τιμήσουν την ψήφο που έλαβαν και να λύσουν το πρόβλημα είναι ζήτημα πολιτικής εντιμότητας. Το να προσπαθούν να κάνουν ντρίπλες και κωλοτούμπες για να αλλάξουν την προεκλογική τους διακήρυξη, πολιτική εντιμότητα δεν το λέει κανείς.

Πολιτική εντιμότητα σημαίνει ότι παλεύεις γι’ αυτά που υποσχέθηκες στο εκλογικό σώμα που απευθύνθηκες. Πολιτική εντιμότητα δεν είναι να ανατρέπεις αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς μάλιστα να έχεις το θάρρος να κάνεις κάτι τέτοιο σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Πολιτική εντιμότητα είναι να μην αποδεικνύονται οι προεκλογικές σου δεσμεύσεις λόγια του αέρα προς άγραν ψήφων.

Επειδή στέλεχος της διοίκησης δήλωσε ότι η απόφαση για τη λήψη της χορηγίας ήταν ομόφωνη από τη διοίκηση, πρέπει να απαντήσουν τα μέλη της διοίκησης εάν πήγε περίπατο η προεκλογική τους δέσμευση για την επίλυση του προβλήματος της δυσοσμίας. Οι κάτοικοι του δήμου πρέπει να ξέρουν εάν υπάρχουν μέλη της διοίκησης που τιμούν το λόγο τους και δεν αλλάζουν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις.

Γ. Παπαδ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ