Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΔωρεάν Τεστ ΠΑΠ για τις γυναίκες του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου από την...

Δωρεάν Τεστ ΠΑΠ για τις γυναίκες του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου από την Κοινότητα Ευόσμου

Με στόχο να μεταφέρει το μήνυμα για την αναγκαιότητα της πρόληψης, ειδικά σε αυτήν την ιδιαίτερη δύσκολη περίοδο που η πανδημία του κορωνοϊού έχει  περιορίσει τη δυνατότητα του προσυμπτωματικού  ελέγχου, η Κοινότητα Ευόσμου διοργανώνει τριήμερο ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεων τεστ Παπανικολάου (test Pap) για όλες τις γυναίκες του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 17, Τρίτη 18 και Τετάρτη 19 Μαΐου 2021 από τις 15.30 – 20.30 στις εγκαταστάσεις του Α΄  ΚΑΠΗ Ευόσμου (οδός Αγίου Αθανασίου 34), και οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να προγραμματίσουν  άμεσα το ραντεβού τους στα τηλέφωνα: Δευτέρα έως Πέμπτη (κατά τις ώρες 9.00 – 12.00): 2310 757377 και Παρασκευή (κατά τις ώρες 17.30 -20.30) : 6984722497.
“Η Πανδημία του covid -19 επηρέασε δυστυχώς αρνητικά τις διαγνωστικές προληπτικές εξετάσεις, γεγονός που συνιστά τεράστιο πλήγμα στην προσπάθεια για την αποτελεσματική αντιμετώπιση σοβαρών νοσημάτων, όπως ο καρκίνος” τόνισε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου Παναγιώτης Φωτιάδης και πρόσθεσε:“Με την τριήμερη δράση τεστ παπ στέλνουμε ένα μήνυμα ότι η πρόληψη δεν σταματά αλλά συνεχίζεται, και καλούμε όλες τις γυναίκες του δήμου μας να δώσουν το παρών τους, ενισχύοντας τη σημασία και τη δύναμη του προληπτικού ελέγχου στη διαφύλαξη του μεγαλύτερου αγαθού, της υγείας μας”.
Υπεύθυνη της δράσης είναι η Τοπική Σύμβουλος Κοινότητας Ευόσμου – Μαία Μαρία Γκαγκανιάρη, ενώ θα συνδράμουν εθελοντικά οι Μαίες κ.κ. Αντωνία Τσολόγλου και Όλγα Αμανατιάδου.

Σημειώνεται πως για την εξέταση είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση του  ΑΜΚΑ.

Δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ