Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Δημοτική Αστυνομία Κορδελιού Ευόσμου εντόπισε και παρείχε βοήθεια σε πολίτη που...

Η Δημοτική Αστυνομία Κορδελιού Ευόσμου εντόπισε και παρείχε βοήθεια σε πολίτη που βρισκόταν σε κατάσταση ανάγκης

Το κοινωνικό της πρόσωπο και την αρωγή της προς τον συνάνθρωπο απέδειξε η Δημοτική Αστυνομία Κορδελιού Ευόσμου, σε μια ακόμη επιχείρηση κατά την οποία οι Δημοτικοί Αστυνομικοί εντόπισαν και παρείχαν βοήθεια σε πολίτη που βρισκόταν σε κατάσταση ανάγκης.
Συγκεκριμένα χτες κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους, οι Δημοτικοί Αστυνομικοί αξιοποιώντας μαρτυρίες δημοτών ότι σε κεντρικό σημείο του Κορδελιού κυκλοφορούσε κυρία σε κατάσταση σύγχυσης, χωρίς να γνωρίζει που βρίσκεται, κατάφεραν να την εντοπίσουν και αφού την προσέγγισαν και την καθησύχασαν, της προσέφεραν βοήθεια. Συλλέγοντας πληροφορίες από την ίδια, κλιμάκιο της δημοτικής αστυνομίας μετέβη στο χώρο εργασίας της, όπου μετά από ενέργειες ειδοποιήθηκαν οι συνάδελφοί της και ο σύζυγος της, προκειμένου να μεταφερθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο.
Τα συγχαρητήρια τους στους Δημοτικούς Αστυνομικούς για την άμεση ανταπόκρισή τους σε κάθε ανάγκη που παρουσιάζεται, εξέφρασαν ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος και Αναπληρωτής Δημάρχου Κώστας Σωτηράκης, επισημαίνοντας πως “η επιτυχή έκβαση της επιχείρησης για τον εντοπισμό και την παροχή βοήθειας σε πολίτη που βρέθηκε σε κατάσταση ανάγκης, αναδεικνύει τη μεγάλη κοινωνική προσφορά της Δημοτικής μας Αστυνομίας, η οποία παρότι έχει επιφορτιστεί με πλειάδα αρμοδιοτήτων αποδεικνύει πως στο επίκεντρο της δράσης και της αποστολής της είναι ο άνθρωπος”.
Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ