Μη διαθεσιμότητα ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Ψηφιακής Πλατφόρμας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

0
10
TEST

Από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανακοινώνεται  ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης των υποδομών, κατά το χρονικό διάστημα από Σάββατο 8 Μαΐου 2021 στις 06.00 έως και Κυριακή 9 Μαΐου 2021 στις 12:00 (μεσημέρι) δεν θα είναι διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχει η ΓΓΠΣΔΔ μέσω των υποδομών της, και πιο συγκεκριμένα:

  • Υπηρεσίες αυθεντικοποίησης χρηστών μέσω κωδικών TAXISnet (όπως υπηρεσίες gov.gr, ΗΔΙΚΑ, e- ΕΦΚΑ, κ.α.),
  • Υπηρεσίες της ΓΓΠΣΔΔ, όπως Πόθεν Έσχες, Ενιαία Αρχή Πληρωμής, e-Παράβολο, και web services από το Κέντρο Διαλειτουργικότητας της ΓΓΠΣΔΔ σε φορείς της Δημόσιας Διοίκησης,
  • Υπηρεσίες φορολογικής διοίκησης ΑΑΔΕ και Υπ. Οικονομικών, όπως TAXISnet, ICISnet, TAXIS, Elenxis, MIS, ΨΥΔΗ ΠΕΕΚ, Πόθεν Έσχες κ.α..
Για το διάστημα αυτό θα λειτουργεί κανονικά μόνο η πλατφόρμα για τους εμβολιασμούς emvolio.gov.gr η οποία θα υποστηριχθεί από standby υποδομή για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Λόγω των εργασιών αναβάθμισης δεν θα είναι διαθέσιμες, κατά το ανωτέρω διάστημα, και οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Ψηφιακής Πλατφόρμας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου