Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΚαμία ενημέρωση από τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου για τα αποτελέσματα των rapid...

Καμία ενημέρωση από τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου για τα αποτελέσματα των rapid tests

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, εδώ και αρκετό καιρό, δεν ενημερώνει τους κατοίκους του δήμου, μέσω της ιστοσελίδας του, για τα αποτελέσματα των rapid tests που γίνονται σε διάφορες περιοχές του δήμου. Σε κάποια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ρωτήθηκε ο δήμαρχος για την εξέλιξη της πανδημίας στον δήμο, απάντησε ότι μπορεί να ενημερώσει τους δημοτικούς συμβούλους, αλλά όχι κατά τη συνεδρίαση, η οποία μεταδίδεται ζωντανά από το διαδίκτυο, για να μην δημιουργεί η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είτε πανικό είτε εφησυχασμό στους πολίτες! Υπενθυμίζουμε ότι σε παλαιότερες συνεδριάσεις ο δήμαρχος έδινε τα στοιχεία της εξέλιξης της πανδημίας στον δήμο.

Αυτή η αντιμετώπιση των πολιτών ως ανηλίκων, δεν γνωρίζουμε τι είδους λογική βάση μπορεί να έχει. Οι πολίτες μπορούν να βομβαρδίζονται καθημερινά από διαφόρων ειδών ειδήσεις, που μπορεί να είναι και ψευδείς, οι οποίες είτε δημιουργούν εφησυχασμό είτε δημιουργούν πανικό, αλλά δεν μπορούν να ενημερώνονται για κάτι που αφορά τη Δημόσια Υγεία, για κάτι που είναι έγκυρο και που αφορά τις ζωές τους! Μιλάμε γι’ αυτούς τους ίδιους πολίτες με την ψήφο των οποίων εκλέγονται οι διοικήσεις του δήμου και οι κυβερνήσεις της χώρας!

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ