Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΤο πράσινο ταμείο θα χρηματοδοτήσει την υπογειοποίηση των πυλώνων υψηλής τάσης της...

Το πράσινο ταμείο θα χρηματοδοτήσει την υπογειοποίηση των πυλώνων υψηλής τάσης της Μουσών

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός για τα αποτελέσματα των επαφών και των συναντήσεων που είχε κλιμάκιο της δημοτικής αρχής με υπουργούς και υπηρεσιακούς παράγοντες δημόσιων οργανισμών στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης στην Αθήνα στις 19, 20 και 21 Απριλίου, το πράσινο ταμείο θα χρηματοδοτήσει από το Σεπτέμβριο την υπογειοποίηση των πυλώνων υψηλής τάσης που βρίσκονται στο πάρκο της Μουσών στον Εύοσμο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου είναι ο μόνος δήμος του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης από τον οποίον περνάνε πυλώνες υψηλής τάσης μέσα από κατοικημένες περιοχές. Για την υπογειοποίηση των πυλώνων υψηλής τάσης της Μουσών είχε μιλήσει σε συνέντευξή του στην «Αγκίδα» ο αναπληρωτής δημάρχου και αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κώστας Σωτηράκης από την αρχή της θητείας της διοίκησης Μανδαλιανού.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ