Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!»

«ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!»

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ.
ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!
Η φετινή επέτειος της Πρωτομαγιάς βρίσκει όλους τους κλάδους εργαζομένων αντιμέτωπους με μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση, που απειλεί τόσο το ίδιο το δικαίωμα στην εργασία, όσο και το επίπεδο ζωής κάθε οικογένειας, κάθε πολίτη. Η πανδημία ήρθε να αναδείξει πολλές παθογένειες και λάθη που έγιναν, ειδικά εις βάρος εκείνων των εργαζομένων που δεν έχουν τίποτα έτοιμο και δεδομένο, αλλά αγωνίζονται καθημερινά για να εξασφαλίσουν και για τους ίδιους και για τα παιδιά τους μία καλύτερη ζωή.
Παρόμοια προβλήματα αναδεικνύουν κατά καιρούς και οι εργαζόμενοι στον δικό μας δήμο, με την σημερινή διοίκηση, όπως λένε οι εργαζόμενοι, να μην έχει λύσει σημαντικά προβλήματα τους. Σέβομαι τους εργαζομένους στον δήμο Κορδελιό-Ευόσμου σημαίνει ότι ακούω τα προβλήματα τους και συνεργάζομαι μαζί τους. Σέβομαι τους ανέργους και όσους διεκδικούν το δικαίωμα στην εργασία, σημαίνει ότι δίνω ίσες ευκαιρίες σε όλους τους δημότες, χωρίς διακρίσεις σε φίλους και συγγενείς.
Τα εύκολα και ωραία λόγια δεν δίνουν λύσεις. Οι ευχές για να γίνουν πράξη θέλουν ειλικρίνεια και κατανόηση. Καλέσαμε πολλές φορές (και θα το κάνουμε και στο μέλλον) την διοίκηση του δήμου μας να διοργανώσει μία ειδική συνεδρίαση του ΔΣ με μοναδικό θέμα τα προβλήματα των εργαζομένων του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου όπου θα μιλήσουν και εκπρόσωποι τους. Αυτό δεν έγινε ακόμη. Ας ελπίσουμε να το κάνουν!! Μέχρι τότε θα είμαστε πάντα στο πλευρό των εργαζομένων και αυτό θα κάνουμε και ως αυριανή δημοτική αρχή. Θα αγωνιζόμαστε για την συλλογική και προσωπική αξιοπρέπεια κάθε εργατικής τάξης!!
Χθεσινή ανάρτηση της παράταξης Καμαρινού για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ