Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕάν πάρουμε χορηγία να μας κόψετε τα πόδια…

Εάν πάρουμε χορηγία να μας κόψετε τα πόδια…

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Ιανουαρίου 2021, ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός σε στιχομυθία που είχε με τον δημοτικό σύμβουλο Λεωνίδα Ναθαναηλίδη, διαβεβαίωσε το σώμα ότι δεν έχει γίνει καμία χορηγία προς τον δήμο από την Elpedison.

Αφορμή για τη στιχομυθία αποτέλεσε ένα πανό, το οποίο κρεμάστηκε στο κάγκελα του προαυλίου του 1ου δημοτικού σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού. Ο κύριος Ναθαναηλίδης, από το συγκεκριμένο πανό ορμώμενος, ρώτησε αν έγινε κάποια χορηγία και απευθυνόμενος στη διοίκηση είπε χαρακτηριστικά «θα σας κόψουμε τα πόδια» στην περίπτωση που η διοίκηση δεχτεί τέτοια χορηγία, την ώρα που οι κάτοικοι πνίγονται στη δυσοσμία.

Ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός απάντησε πως δεν υπάρχει τέτοια χορηγία, αφού πρώτα είπε ότι δεν του άρεσε η έκφραση του κυρίου Ναθαναηλίδη περί του κόψιμου των ποδιών και δεν την ανέχεται ούτε από τους γονείς του. Ο κύριος Μανδαλιανός, αναφερόμενος στην περίπτωση να έχει δεχτεί χορηγία ο δήμος, είπε απευθυνόμενος στον κύριο Ναθαναηλίδη πως «εάν πραγματικά διαπιστώσετε ότι υπάρχει κάτι τέτοιο, να μας κόψετε τα πόδια, μεταφορικά όπως το είπατε».

Τελικά η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου μια χαρά πήρε τη χορηγία και μάλιστα Μεγάλη Εβδομάδα του 2021, τρεις μήνες μετά τη διαβεβαίωση του δημάρχου ότι δεν πρόκειται ο δήμος να δεχτεί μια τέτοια χορηγία!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ